Uvod u takmičarski ribolov

Slobodne teme o šaranskom ribolovu..

Moderator:Masterbih

mili
Keder
Keder
Re: Uvod u takmičarski ribolov

Post by mili » 02 Jan 2013, 18:36

Pa ajde udri sa tim svojim iskustvom. Ti rece u svom PRVOM postu da si prosao 160 i koliko takmicenja i pun si iskustva! Dajemo Ti rijec, ipak si iskusniji kako rece.

Ajde da vidimo stvarno koliko hoces da pomognes?

(Sorry jebiga, tek Ti je 3. post ovdje pa neka nepovjerljivost Ti ga dodje kao normala, pa stoga ni Ti ne shvataj ovo kao nesto odbojno, tim prije sto si isao sa prvim postom tipa: ako neko zna, onda sam to ja! Kao ono: ja sam Bog, a ko ste Vi? )

I da, eurokrem je bila anegdota krezi::[/quote]

da mogu pričat o natjecateljskom šaranonskom ribolovu 100 godina jel je iza mene veliko iskustvo,NAMJERNO neču odmah otkrit neke svoje sitnice jel želim da se ova tema razvije,

i kako i sam kažeš Sorry jebi ga :--

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 02 Jan 2013, 18:44

Moj neki prijedlog bi bio da krenes sa svojim plasmanima sa tih takmicenja 1:: 1:: da Te nebi raja pogresno skontala, onako na prvu !

I slobodno Ti nama pocni pisati kako sta i koliko , jer svaki savjet je dobro dosao a mislim da se dobar savjet moze iskoristiti i u slobodnom ribolovu :Dtt

mili
Keder
Keder

Post by mili » 02 Jan 2013, 18:53

evo onda ovako,prvi šaranski kup odnosno medalju osvojio sam 2000 god,5 godina lovio sam HŠL gdje sam bio par puta u medalji jednom na kraju završio kao 5 u lizi,iza mene je jedno 40 medalja a prošle god od 5 natjecanja jednom sa m bio 1,jednom 2,jednom 3, jednom 4,jednom potonu o i bio 9,evo to vam je ukratko,ako to nije dosta onda neznam..
kako sam bio napisao nisam mislio provocirat ili omalovažavat nego u hodu ukazivat na neke vaše pogreške,ukoliko to želite dobro, ukoliko ne opet dobro

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 02 Jan 2013, 19:56

mili wrote:
da mogu pričat o natjecateljskom šaranonskom ribolovu 100 godina jel je iza mene veliko iskustvo,NAMJERNO neču odmah otkrit neke svoje sitnice jel želim da se ova tema razvije,

i kako i sam kažeš Sorry jebi ga :--
Pa ajde udri 'ebiga , sta cekas? krezi:: Ne zezam se ja. Mozda tako zvuci ili izgleda ali ne zezam se. Ajde Ti prvo pa mozda se i ostali prikljuce, ono, sa svojim pod pitanjima . Vjerujem da ima onih zainteresovanih podosta. :Dtt

Evo za pocetak, ja bi ponio stapove hahahaha krezi::

@Delchi slazem se kad je Prda u pitanju. Prdo ne spominji ni betain ziv bio krezi::
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

mili
Keder
Keder

Post by mili » 02 Jan 2013, 20:13

dobar početak,uzeo bi štapove,ja te pitam koje i kolko komada,kolko bi raketa uzeo,kolko kobri kolko podmetača-meredova ,kolko šatora,suncobrana,raspored postavljenog.ih šatora,kolko hrane za ribe,kolko za sebe i što jedete na natjecanjima,sve to utječe na neki rezultat,
ajde malo se raspišite a ja ču ujutro napisat za početak neke osnovne stvari,i moj početak odnosno pripremu za natjecanje i ulaz u box odnosno sve ono što radimo prije početka samog natjecanja
Sad sam na poslu pa ne stignem

borac
Ribarcina
Ribarcina

Post by borac » 02 Jan 2013, 21:04

mili wrote:dobar početak,uzeo bi štapove,ja te pitam koje i kolko komada,kolko bi raketa uzeo,kolko kobri kolko podmetača-meredova ,kolko šatora,suncobrana,raspored postavljenog.ih šatora,kolko hrane za ribe,kolko za sebe i što jedete na natjecanjima,sve to utječe na neki rezultat,
ajde malo se raspišite a ja ču ujutro napisat za početak neke osnovne stvari,i moj početak odnosno pripremu za natjecanje i ulaz u box odnosno sve ono što radimo prije početka samog natjecanja
Sad sam na poslu pa ne stignem
Mili slobodno napišeš odakle si. Ako nije tajna.

mili
Keder
Keder

Post by mili » 02 Jan 2013, 21:05

iz Zaprešić,Zajarki,ŠRD Šaran Zaprešić

BT Carp Fishing Team
Ribarcina
Ribarcina

Post by BT Carp Fishing Team » 02 Jan 2013, 21:22

Ja cu napisati sta i koliko smo nosili na maconka kupu u junu 2012. Ovo takmicenje traje 115h. Ko hoce da pobedi, taj treba da ulovi 700-800kg. Ima dosta amura. Sarani su od 1-20kg. Jezero je 64,5ha, sa prosecnom dubinom od 2m.
Nas troje smo isli. Nosili smo 3 satora. 2 smo stavili malo dalje, jedan je bio samo za spavanje, a u drogom su bile futrole, hrana za nas, grderoba, itd. Jedan je bio pored stapova.
Najdalje se moze bacati do 100m, daljina je oznaceno sa bovama. Nosili smo 12 stapa od 3lb. Od ovih 6 meksih, sa kojima mozemo pecati do 70-80m i 6 jacih, kojima moze se zabacivati na 100m. Imali smo 3 spod stapa, 2 za markerisanje. 4 meredova, plus rezervna glava. 2 dusek, 15 sak...
Nosili smo oko 100kg praskasta(potrosili smo oko 20kg), 70kg kukuruz(tamo smo kuvali, potrosili smo oko 20kg), 100kg bojle(potrosili smo oko 20kg).
Upecali smo oko 130kg. Zavrsili smo kao 22 od 31 ekipe.
III_EPBC_versenytérkép.jpg
III_EPBC_versenytérkép.jpg (164.06KiB)Viewed 12017 times
Mi smo sedeli na D2, pored nas na D1 bio Ivica Kiralj.

mili
Keder
Keder

Post by mili » 03 Jan 2013, 08:48

BT Carp Fishing Team wrote:Ja cu napisati sta i koliko smo nosili na maconka kupu u junu 2012. Ovo takmicenje traje 115h. Ko hoce da pobedi, taj treba da ulovi 700-800kg. Ima dosta amura. Sarani su od 1-20kg. Jezero je 64,5ha, sa prosecnom dubinom od 2m.
Nas troje smo isli. Nosili smo 3 satora. 2 smo stavili malo dalje, jedan je bio samo za spavanje, a u drogom su bile futrole, hrana za nas, grderoba, itd. Jedan je bio pored stapova.
Najdalje se moze bacati do 100m, daljina je oznaceno sa bovama. Nosili smo 12 stapa od 3lb. Od ovih 6 meksih, sa kojima mozemo pecati do 70-80m i 6 jacih, kojima moze se zabacivati na 100m. Imali smo 3 spod stapa, 2 za markerisanje. 4 meredova, plus rezervna glava. 2 dusek, 15 sak...
Nosili smo oko 100kg praskasta(potrosili smo oko 20kg), 70kg kukuruz(tamo smo kuvali, potrosili smo oko 20kg), 100kg bojle(potrosili smo oko 20kg).
Upecali smo oko 130kg. Zavrsili smo kao 22 od 31 ekipe.
III_EPBC_versenytérkép.jpg
Mi smo sedeli na D2, pored nas na D1 bio Ivica Kiralj.

uz tolko silne hrane koje ste imali vi potrošite 60 kg od toga 10 jedne po meni nepotrebne a očekuje se ulov od 700 kg,
Neznam nisam bio tamo na jezeru i nepoznam ga al treba hranit da se ta riba ima gdje zadržat,ovako dođe očisti to kaj ima i ode dalje gdje se obilnije hrani i gdje je ima šta zadržat

BT Carp Fishing Team
Ribarcina
Ribarcina

Post by BT Carp Fishing Team » 03 Jan 2013, 10:57

uz tolko silne hrane koje ste imali vi potrošite 60 kg od toga 10 jedne po meni nepotrebne a očekuje se ulov od 700 kg,
Neznam nisam bio tamo na jezeru i nepoznam ga al treba hranit da se ta riba ima gdje zadržat,ovako dođe očisti to kaj ima i ode dalje gdje se obilnije hrani i gdje je ima šta zadržat
Bas je tako kako pises, treba nahraniti da ribu mozes zadrzati. Tako smo i planirali, da cemo svaki dan zabaciti ogromnu kolicinu hranu. Poceli smo ponedeljkom u 12h. Ubacilismo ono sto je bio u planu. Preko noci hranili smo sa bojlama. Ujutro opet teska artiljerija... Drzali smo plan. Preko dana opet stalno bacamo bojle. Komsija na D3 skoro nista nehrani, a lepo lovi... a mi samo gledamo...
Utorkom uvece vec smo smanjili kolicine. Jednostavno riba nije radila, a mi smo dobro nahranili one koje smo mogli upecati...

Post Reply

Return to “Ostalo”