Koje boile na proljece
Moderator:Masterbih
ovoliku kolicinu hrane kada bi pobacao za 4 dana mogao bi doci sledeceg meseca da proba da peca
ma to su za mene ciste nebuloze majke mi..
Re: Koje boile na proljece
Pa to je Prdin recept za jedno pecanje od 100 satiSmirglov wrote:ma daj majke ti da je ovo neko pisao 2,5kg betainakakve neboloze neverujem...paleta se stvrdne u vodi
stvarno vecu glupost nisam procitao...
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Koje boile na proljece
3 kg kukuruznog brasna krupnijeg
0,5 kg psenicnog finog
Nasuti u serpu u obliku piramide
Zabosti oklagiju u sredinu i na laganoj vatri kuhati
Pred kraj dodati vanili secera odokativno
Promjesati i oblikovati na udicu u obliku simetricnog zvona
Spustiti na spot iz camca...
Ali malo smo napredovali od toga zar ne????
Za sve ostalo obratite se u odjelu za narudzbe..
0,5 kg psenicnog finog
Nasuti u serpu u obliku piramide
Zabosti oklagiju u sredinu i na laganoj vatri kuhati
Pred kraj dodati vanili secera odokativno
Promjesati i oblikovati na udicu u obliku simetricnog zvona
Spustiti na spot iz camca...
Ali malo smo napredovali od toga zar ne????
Za sve ostalo obratite se u odjelu za narudzbe..
sto se cudite za betain, ako sam dobro sabrao 155kg je smesa i 2,5kg na tu kolicinu nije preterano.A sto se tice pelete da se stvrdnjava to je ironicno rekao obzirom da je zabranjena praskasta.Na nasim takmicenjima je zabranjena praskasta a pri tome niko ne zabranjuje da se boile drobe i mrve kao ni pelete tako da u Pva ipak mozes napraviti praskastu kombinaciju (mislim da je Prda na ovako nesto mislio)
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
A de sracunaj koliko mu je sve ovo? Naprimjer eto kad smo vec kod betaina. Evo uzet cu cijenu MasterBiH betaina koji kosta 7 eura. 2,5 kg njega kosta 175 eura ako se ne varam.bdelitee wrote:sto se cudite za betain, ako sam dobro sabrao 155kg je smesa i 2,5kg na tu kolicinu nije preterano.A sto se tice pelete da se stvrdnjava to je ironicno rekao obzirom da je zabranjena praskasta.Na nasim takmicenjima je zabranjena praskasta a pri tome niko ne zabranjuje da se boile drobe i mrve kao ni pelete tako da u Pva ipak mozes napraviti praskastu kombinaciju (mislim da je Prda na ovako nesto mislio)
Koliko je ostatak namirnica ?
Plus napisao je jos i to smrtno ozbiljan, da je to za jedno pecanje.
Prdo je milioner
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
aha vi se zato cudite, izvini nisam skapirao hahhaha e to je vec druga prica ali inace je prda poznat po velikoj kolicini praskaste koju baca na takmicenjima (sad dal bas ovoliko neznam).Mozda ima smisla za neku nagradu od 5-6 hiljada evra.Izvinjavam se otisli smo u off
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
ko baca za cetri dana 155 kg ako si sabrao dobro???
ma daj manite se te price samo cena za betain kolika je i nista vise netreba,ma da baca neznam koliko al 155kg pretera ga al bas.
Ma hajde sto kosta ta sva primama ali brate treba to sve izbacati za 4 dana ,pa tu nema pecanja nema vremena za kafu ,dorucak ,rucak itd.....Smirglov wrote:ma daj manite se te price samo cena za betain kolika je i nista vise netreba,ma da baca neznam koliko al 155kg pretera ga al bas.
Koliko samo treba potrositi vremena da se ta silna brasnasta prihrana umjesi
PS:mislim da prda ima svoj mlin za preradu zitarica
ma daj gde bre toliko da baci to deset krmaca od 300kg nebi pojelo za cetri dana
neznam meni su to smesne izjave al stvarno.odosmo mi daleko od boila za pocetak sezone