Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Evo vratio se sa sajma u Avstriji na kojeg me je vodio moj izuzetan prijatelj i mentor Aleš Brumec. Ludilo od 50.000m2 koje je trajalo tri dana!
Upoznao Franka Schmidta
...reportaža i slike za koji dan jer se u teku več pripreme za pecanje za iduči vikend!

I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.
Re: Šta ste radili danas?
pili kaficu na jezeru ja i tare obilazili bas smo uzivali a nadamo se sledecem susretu al sa stapovima i koje sarance
Bice i to biceeeeAndjelko wrote:pili kaficu na jezeru ja i tare obilazili bas smo uzivali a nadamo se sledecem susretu al sa stapovima i koje sarance
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Poribili naše jezero koje se nalazi u sklopu firme gde radim.Površine oko 20 hektara dubine do 8 metara sa potopljenom šumom. Stavili smo 500 kg šarana od 1,5-12 kg i 300 kg težine 250-300 grama.Ribolov na jezeru je dozvoljen samo radnicima firme nas oko 40 tak. Jezero je potopljeno 1990 godine i bogato je svim vrstama ribe. Najveći uhvaćeni som težio je 65 kg , šaran 22 kg amur 26 kg. Ribe je teško uhvatiti zbog granja i podzemnih prepreka. U julu ćemo tu organizovati I Feder kup na koji će se nadam se prijaviti i kolege testeri.

Uploaded with ImageShack.us

lepo lepo
To je jezero na izlazu prema Subotici ?
To je jezero na izlazu prema Subotici ?
Da ja tamo radim na žalost zbog nesavesnih kolega koji nisu radnici firme a pecali su na toj divnoj vodi sada je zabranjen ulaz svim strancima osim u slučaju da se organizuje neko takmičenje
Pripreme za sutrašnje takmičenje.Vezivanje udica, izrada predveza i molitva da sutra napokon sine sunce i nepada kiša