Jezero Borovik

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

dedoš
ViP
ViP
Re: Jezero Borovik

Post by dedoš » 05 Jul 2013, 06:07

Kad na ništa neće, stavim "amino frujt" s pop-upicom, pa hoće. Već se toako desilo 3-4 puta.
Stvarno je dobra i postojana. Na river sam i sada ulovio jednog od 7 kg, ali to moraš pogoditi kad je šaran tu inaće odmah dođe deverika. Već sam odnio okladu da ću u roku 10 min uhvatiti deveriku.

:HH
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

kruno
Pocetnik
Pocetnik

Post by kruno » 11 Jul 2013, 21:11

Bog evo na samom pocetku pozdrav,i Respekt BOROVIK nije jednostavan preljepi sarani. dolazim iz Njemacke negdije 05.08.pa bih skocio na 2-3 dana mozda neki tip sto da se ponese od mamaca. inace se bavim sa saranolovom 15 godina.Ima vec i 4-5 godina od kada nisam bio na Boroviku,pa eto se sada spremam.pozdrav od zvonka bio je prije neki dana s vama na Boro...

kruno
Pocetnik
Pocetnik

Post by kruno » 12 Jul 2013, 18:40

dedoš wrote:Kad na ništa neće, stavim "amino frujt" s pop-upicom, pa hoće. Već se toako desilo 3-4 puta.
Stvarno je dobra i postojana. Na river sam i sada ulovio jednog od 7 kg, ali to moraš pogoditi kad je šaran tu inaće odmah dođe deverika. Već sam odnio okladu da ću u roku 10 min uhvatiti deveriku.

pozdrav evo bas sam stigao s posla, krece priprema za pokret. Stvari u Auto i na vodu.Momentalno se koristim sa boilama okus ribe s bijelim lukom i s ribom i curry-zacin recepti su mi na njemackom,ali biti ce nekih najbolije dok se vidimo.pravis li boile bijele boje? Imam dobru boju ako trebas. iduci tjedan pravim vise na przeni kikiriki,voda je se pocela tek grijati,same su kise dosad bile.okay pozdravljam te pa se nadam da cemo se cuti ovih dana.

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 06 Aug 2013, 12:58

Evo ponovo amur od 17 kg na amino fruit, ali kao zig sistem.

Image

I prijatelj je ulovio prelijepog ljuskavog carp:: .

Image

Pozdrav, za dva tri dana idemo nazad.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 19 Aug 2013, 17:53

Prelijepe ribe. :HH
Bistro Dedos.

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”