Jezero Žabar
Moderator:Masterbih
Beli zavisi sa kojim kolegom ides, cuo sam da za Master ima veliki popust ali samo za one koji su upecali ribu na druzenju hahhhahahhhhha znaci povedi Daneta

Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
Re: Jezero Donji Žabar
Ja planiram krajem mjeseca da posjetim jezero,valjda ce biti neka fotkica za objaviti... 
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
najavi se par dana unapredholcer wrote:Ja planiram krajem mjeseca da posjetim jezero,valjda ce biti neka fotkica za objaviti...
Hocu kolega,hvala ti...Andjelko wrote:najavi se par dana unapredholcer wrote:Ja planiram krajem mjeseca da posjetim jezero,valjda ce biti neka fotkica za objaviti...
desava li se ista...
Destinations Point
Destinations Point
ima desavanja na vodi,samo ne znam zasto se neka mesta forsiraju,jer sam neki dan na kecu bio i super se odlovilo,bio sasa ribosport iz tuzle na 11 i za tri dana imao oko 30 riba
Jel ko lovio na onom zadnjem mjestu,20,22 neznam tacno broj,al mi se svidjelo...
Destinations Point
Destinations Point
dragi holcer 20 jos nije iskopanaholcer wrote:Jel ko lovio na onom zadnjem mjestu,20,22 neznam tacno broj,al mi se svidjelo...
na koje si mislio
evo sad na 11 peca misa majkic
11ka je tamo u cosku na poluostrvu?Andjelko wrote:dragi holcer 20 jos nije iskopanaholcer wrote:Jel ko lovio na onom zadnjem mjestu,20,22 neznam tacno broj,al mi se svidjelo...
na koje si mislio
evo sad na 11 peca misa majkic
11ka je tamo u cosku na poluostrvu
jest
12 riba od juce i jedna velika se otkacila cak su seli i u cama al je saran pobedio ,majkic kaze ovaj je dosta dosta velik
jest
12 riba od juce i jedna velika se otkacila cak su seli i u cama al je saran pobedio ,majkic kaze ovaj je dosta dosta velik
Znaci cela ga ubi hahah..na caga ga pecaju!!!Andjelko wrote:11ka je tamo u cosku na poluostrvu
jest