da li volite da jedete ribu
Moderator:Masterbih
cini mi se da je ovo tema koja je malo ostavljena po strani.da ne budem pogresno shvacen naravno da i meni kao i vecini ribolovaca najvece zadovoljstvo predstavlja sami cin borbe i na kraju pobjeda nad lukavim protivnikom,pa i sam boravak u prirodnom ambijentu je neprocjenjiv.Ali da budem iskren isto tako mi prija i onaj dio kad dodjem kuci i obradujem klince kad vide ribicu koju je tata ulovio.boravkom na ovom forumu vidim da ima dosta kolega koji cisto sportski prilaze ribolovu,sto takodje mogu da shvatim pa sam zato i postavio ovo pitanje da vidim vasa misljenja 

Re: da li volite da jedete ribu
volim da jedem, a dobro je i spremam pa cesto na vodi kuvamo corbu i przimo ribu na tanjiraci.
Nevolim uopste ribu da jedem eventualno poneku morsku dobro spremljenu, akad vidim iskasabljenog sarana muka me hvata 

md_bait wrote:volim da jedem, a dobro je i spremam pa cesto na vodi kuvamo corbu i przimo ribu na tanjiraci.
Sanadac5 wrote:md_bait wrote:volim da jedem, a dobro je i spremam pa cesto na vodi kuvamo corbu i przimo ribu na tanjiraci.![]()
Pogotovo Tiskog sarka

smudju i somu neoprastam, a
retko konzumiram