Aha, ma njih dvojica su tandem samo takav. I ozbiljni ribari prije svega.Linear wrote:Peca Dino, a cini mi se da Aladin tek ulazi veceras ili je vec izasao pa sam ga cuo na drugoj poziciji dok sam razgovarao sa Sasom.
Jezero Žabar
Moderator:Masterbih
Re: Jezero Donji Žabar
Da, znam to. Znam ih licno i stvarno su za primjer drugima.
Nego jedno me nervira. Niko liste nikakve od ovih sudija da izbaci nigdje.
Bas su retardi svi.
PS: sad zvao komesara i kaze da ne moze poslat izvjestaj jer internet kao nisu platili ovi sa Zabara. Tako sam ja dobio info od njega .
Poslat ce meni sms-om rezultate vaganja za sat vremena pa cemo vidjet kako i sta.
Nego jedno me nervira. Niko liste nikakve od ovih sudija da izbaci nigdje.
Bas su retardi svi.
PS: sad zvao komesara i kaze da ne moze poslat izvjestaj jer internet kao nisu platili ovi sa Zabara. Tako sam ja dobio info od njega .
Poslat ce meni sms-om rezultate vaganja za sat vremena pa cemo vidjet kako i sta.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
pa nisu dosli na godisnji da se zajebavaju nego na takmicenje
drugo radi wi fi
a peca se slabo skroz
drugo radi wi fi
a peca se slabo skroz
uhuhuhuhuh stuka i sargo rade danas na zabaru
stuka na kedera nije htela na varalicu,voda je kao procvetala koliko je lijepa bila,sunce citav dan obasjalo jezero,malo porodicno smo bili danas pa smo se super proveli
stuka na kedera nije htela na varalicu,voda je kao procvetala koliko je lijepa bila,sunce citav dan obasjalo jezero,malo porodicno smo bili danas pa smo se super proveli
Nego jesi ti sta upecao nesreco?Andjelko wrote:uhuhuhuhuh stuka i sargo rade danas na zabaru
zabacito,sad se pravi vecera,kupljena neka kobaja,sa pa cu da je sad pecem,i cekam 
E kad hoce bas hoce prvo stuku izgubi i sad sargu.a moja krivica za sargu jer sam ga digo i imao. na stapu i kad meredo nisam vratio na mesto i polako otpusvam mu hvatam za meredo koji je dvadesetak m od mene i puf
Uh nikad da presusi ova rakija i meze.moramo zaljevat dok cekamo griz.cetir zacsargu i cetir za stuku.kisa pada onako nije ni zima toliko
hajd ne bi li i tebe vidjeli sa kakvom ribom 
Aha nista opet u tri kidanje u splavu.a bas to ja nisam nikad upeco al ajd nema veze.valda cu se nekad naucit