Uploaded with ImageShack.us
Moderator:Masterbih

Da ni moja kuja ne voli cigane, valjda im je to u krvi ipak su oni prvo koristeni kao cuvari robova.I nista im ne moras ponoviti dva puta,jednom naucena komanda je zakon.Moja kuja je inace mirna,moze svako uci u dvoriste,a o izlasku neka i ne pomislja.Inace ona voli i stiti i mene i mog klinca i svi njegovi drugari idu sa njima slobodno u setnju cak i drugi psi,ma ne obraca paznju na njih,samo im se niko ne priblizava.Jedan klincev drugar je to zaboravio pa je pruzio ruku da se pozdrave i za dlaku izbegao ujed.Daiwa wrote:Znam kako su privrzeni onom ko ih svaki dan hrani i izvodi u setnju , u mom slucaju to je bio moj stari koji je za njega bio strah i trepet i samo je njega slusao , fakticki bilo je dovoljno samo da se pogledaju u oci i zak je znao sta treba da uradi ! A sto je taj lajao na cigane i konje toje za nepovjerovati znao ih je namirisat na kilometar a sto su stariji to su sve pametniji bar je tako bio slucaj kod mene , a kako sam ja slabije dolazio u BiH tako sam mu i manje vjerovo a kada dodjem u BiH stari kaze idi bolan poigraj se s njim ti si ga i kupio ali ja sam vidio da on samo starom vjeruje i samo njega slusa ! Tako da sam se u zadnje vrijeme drzao na distansi !
Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk