Lijepe fotke
Moderator:Masterbih
Arome "morskih plodova" (školjke, rakovi, riba i lignja) se itekako mogu koristiti i dodavati u brum da pojača miris, a dodavanjem sa aminokiselinama i za pojačavanje okusa. Sa tim se na tako širokom području i vodi označava i olakšava ribi gdje se nalazi hrana te dolazi do bržih rezultata i ulova.
Re: Lijepe fotke
GogoRush wrote:Uh, što se štap dobro savio, a šarko ode pod noge !
Ovako slično se i meni desilo prije 10-ak godina. Šarko je vozio sve do obale gdje je bio jedan kolac debljine ruke ispod vode. Omotao se i smirio. Nakon pola sata čekanja izvukao sam cijeli sistem bez ribe. Lisac se otkačio i zbrisao.
Štap je bio tako savijen (kao na slici) da to neću nikad zaboraviti. Jednostavno on je vozio i išao kako je htio.
Odlična slika Daiwa.
GogoRush , mislim da si malo fulao,mislim da ovaj na slici zabacuje,a ne da izvlaci ribu
yep,zabacuje,zabacuje nije mi bilo jasno o čem Gogo priča al kad se malo zadubiš u sliku može izgledat i ko da mu je riba pod nogama.
Ova tehnika zabacivanja idealna za polomit štap...
Ova tehnika zabacivanja idealna za polomit štap...

Reklamna fotka Frank Warwick-a kad zabacuje sa Century stapom.
Plut, kakav je ovo ribolov, a ne zoves?
Plut, kakav je ovo ribolov, a ne zoves?
U pravu ste čipo i tomo. Pvi pogled mi je izgledao kao da riba vozi pod obalu, ali kad sam sad i ja malo bolje pogledao vidim da frajer zabacuje.
Ovako zabacivanje je kao što kaže tomo ubitačno za štap.
Ovako zabacivanje je kao što kaže tomo ubitačno za štap.
Plut blažen među "ribama".
Molim opširniji izvještaj, odnosno recept,aroma, koja vrsta mamca itd.
Molim opširniji izvještaj, odnosno recept,aroma, koja vrsta mamca itd.
Dooobra artiljerija ![superiska* [superr]](./images/smilies/Superiska.gif)