Kakvo leto, neponovilo se. Promena posla i more drugih obaveza mi nisu dozvolile ni minut na vodi. Napokon se sve slozilo i odlucujem se otici na tri dana na moju zahtevnu ali omiljenu vodu.Jos jedna dilema, koji mamac izabrati posle tolike pauze. Odlucujem se za aa2 mix iz ciste znatizelje kako ce odraditi.

Dodao sam 10% super reda i minimum hemije i vrlo lako napravio boile jer se mix rola fantasticno.Na pecanje odlazim sa ocem bez nekih preteranih ocekivanja, reko hajde da bar malo bolje prihranimo mesto za buduce visednevno pecanje.Ali vec prvog dana iznenadjenje, dok sam na poslu otac me zove, imao je sarana na stapu ,ali mu je spao u jos uvek gustoj travi." Letim" sa posla preslazem stapove i razmisljam da mi ni jedan mix sem rivera nije ovako brzo odradio na ovoj vodi.Sledecih 12 sati se nista ne desava, ali to nije ovde nista neobicno,jer pauze umeju da traju i po nekoliko dana. Onda na red dolaze dve deverike,reko neka ih mora na red doci i sarko.Druga noc prolazi tiho bez bipa.Rano ustajemo da se polako pakujemo, ali prvo jutarnja kafa. Dok pijuckam kafu i sabiram utiske i zapazanja o novom mixu odjednom henger naglo propade i polako se vrati gore,kontra i imam ribu na stapu.Posle kratke ali divne borbe prihvatamo amura,7 kg.

Kako zalosno sam se spakovao, ali videcemo se za nekoliko dana moja predivna vodo.