Ha ha dobro si to skombinirao...Masterbih wrote:Bravo Robi krasne su ribe, a Kata je prava zvjerka![]()
Bistro!
Tribaljsko jezero
Moderator:Masterbih
Re: Tribaljsko jezero
Bravooo Robi!
Nedostatak vremena za ozbiljnije kampanje natjerao me je na kratak ribolov što inače rijetko upražnjavam ali bolje i to nego uopće ne ići. Ribolov je trajao od 7 ujutro do 8 navečer, za prihranu sam si skuhao 1,5 kg golublje hrane i prelio ju sa mlačenicom od šečerca koji sam izmiksao u blenderu, nešto Masterbih boila iz leda koje su ostale od zadnjeg internog kupa (kokos, black paper i liver) i pelete.

Pošto sam išao sa psima i htio se maknuti što dalje od civilizacije izabirem sebi jednu od najmilijih pozicija, br 1. A tamo samo za informaciju nisam lovio skoro dvije godine (pre strašno
)

Mislim si natrpat ću na nekih 70tak metara odmah ujutro dvije tri kilice pa šta bude do navečer, to se pokazalo skroz krivo. Prvi griz dobivam tek oko 18:00 totalno na kontra strani van hranilišta samo sa dvije boilice i pva kompresom, nažalost riba mi otpada. Ali već nakon pola sata i drugi istom taktikom na dvije Masterbih pinapple n butric, no ovaj ipak završava pred objekzivom...
Nije neka gromada od šarka ali ipak sam zadovoljan, s obzirom da nisam do sada bio vičan ovakvim ribolovima mislim da ću si ih ipak sve više priuštiti jer bolje i loš dan u ribolovu nego dobar doma ha ha ha. I za kraj pozdrav sa Triblja

Pošto sam išao sa psima i htio se maknuti što dalje od civilizacije izabirem sebi jednu od najmilijih pozicija, br 1. A tamo samo za informaciju nisam lovio skoro dvije godine (pre strašno
Mislim si natrpat ću na nekih 70tak metara odmah ujutro dvije tri kilice pa šta bude do navečer, to se pokazalo skroz krivo. Prvi griz dobivam tek oko 18:00 totalno na kontra strani van hranilišta samo sa dvije boilice i pva kompresom, nažalost riba mi otpada. Ali već nakon pola sata i drugi istom taktikom na dvije Masterbih pinapple n butric, no ovaj ipak završava pred objekzivom...
Nije neka gromada od šarka ali ipak sam zadovoljan, s obzirom da nisam do sada bio vičan ovakvim ribolovima mislim da ću si ih ipak sve više priuštiti jer bolje i loš dan u ribolovu nego dobar doma ha ha ha. I za kraj pozdrav sa Triblja
Kolega Stare i ja se pripremamo za Tribalj ...
Od 31.08 a narednih par dana.Po informacijama od kolege Ria zatecice nas i lokalno takmicenje na jezeru pa cemo kampanju raditi na pozici verovatno br2 ali mozda bude i nekih promena...
Sa nestrpljenem ocekujemo da se ponovo vidimo i podelimo trenutke na vodi!!

Od 31.08 a narednih par dana.Po informacijama od kolege Ria zatecice nas i lokalno takmicenje na jezeru pa cemo kampanju raditi na pozici verovatno br2 ali mozda bude i nekih promena...
Sa nestrpljenem ocekujemo da se ponovo vidimo i podelimo trenutke na vodi!!
Jos samo par dana i ponovo sam sa kolegom Robijem na ovoj predivnoj vodi....naoruzani i spremni do zuba!!
Ponovo cemo se sresti sa dragim prijateljima!!
Jedva cekam!!
Ponovo cemo se sresti sa dragim prijateljima!!
Jedva cekam!!
Vidim da si nabrijan do bola,ali kako god gledam da je tebi...i sam se pomalo osjecam napeto kao da i sam idem...
Beli...još jednom..bistro i razvalite...
Ufff još malo i evo nas opet na čudovitem Tribalju... 
čipo wrote:Vidim da si nabrijan do bola,ali kako god gledam da je tebi...i sam se pomalo osjecam napeto kao da i sam idem...![]()
Hvalla drug moj!!
BISTRO vam bilo