Bakin Kolac

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

Post Reply
Linear
Genije
Genije
Re: Bakin Kolac

Post by Linear » 01 Feb 2012, 12:58

Jao jest mi vas lijepo citati kad se ovako fino "svadjate" i prepirete oko boile kodnog naziva Baka, a u glavnini kad se sve procita vidi se da u vama cuce jako dobri takmicari koji vole da se prepiru oko toga ko je bio prvi a ko drugi a ko zadnji na kojekakvim takmicenjima.

Bas me zanima koliko dobro pecate na slobodnim ribolovima kad ovako ubiste po takmicenjima?

Pozdravcic i samo bez ljutnje.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 01 Feb 2012, 13:54

Limar wrote:Ti jesi moj drug ali ne taj can:: kad vidis Bacu cuvara pitaj ko je konstantno vatao ribu,hehe...a ako vidimo najlone od preko bice SEC SEC :D
neces ih videti kucicu imam daleko od tebe , a cupo sam da dolazis preko puta mene .
i zasto se baka zove bak s to nije tuti fruti? to mi nije jasno . kada sve znamo ko pravi kako pravi daj da razjasnimo zasto baka mozda tu lezi problem
ja sam mislio da je tajna u nazivu BAKA pa sam mesao bananu i karamelu i dobijao dosta slicnu boilu . mada ne volim voce da pecam pa sam odustao od toga
ako treba , nema potrebe !

DarkoNS
Pocetnik
Pocetnik

Post by DarkoNS » 01 Feb 2012, 14:01

Toliko gluposti je izrečeno da ste čak i živog čoveka sahranili. Dule je živ i zdrav.
http://www.ilovecarp.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Delboy
Guru
Guru

Bakin Kolac

Post by Delboy » 01 Feb 2012, 14:14

Hahahhahahah dibro nam dosao Darko NS....

carpier
ViP
ViP

Post by carpier » 01 Feb 2012, 14:39

buh:: F:: bravo:
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.

Limar
Genije
Genije

Re: Recepti

Post by Limar » 01 Feb 2012, 15:59

čipo wrote:
Limar wrote:
CarpeR wrote:Opet rasprave o toj famoznoj Baki. Nisam htio ništa komentirat, ali svašta se piše o njoj te o dotičnom. Ja bi samo rekao da dotični gospodin koji ju izrađuje i prodaje nije za mene gospodin nit fer ribolovac, osobno ga nepoznajem, al dovoljno o njemu govore njegova djela koja radi po razno raznim takmićenjim. Kad se izvuće loša pozicija, podvuće se rep među noge i idemo dalje, to za mene nije fer ribolovac. Al neka mu je, svatko radi kako misli da je najbolje. Al očito je da mu tamo sveta Baka nepomaže. Šta ja hoču s tim reči, da bi svi trebali dobro znati šta je presudno za uspijeh na takmićenju, LOKACIJA koja se izvuće No.1! Nikakva baka il mrki deda ne pomaže ako nema ribe! Nisam se nikad susreo s njom, i neusporavam njenu lovnost, ali ako je vjerovat stvarima koje ste vi tu iznjeli i po raznim forumima šta sve ide u nju, zaključujem da se jednostavno radi o običnome mixu koji je natrpana Ugljiko hidratima, znači da se radi o boili koja ima instant reakciju, koja je vjerojatno potkrepljena razno raznim atraktorima i aromom. I to ne košta 15 e ma da neznam koje UH nutra stavljaš. Moja slobodna procjena da vas deru minimalno 10 e previše, napominjem minimalno. I još da si kupiš jaja i rolaš sam za tih 15 e, pa netko srvarno ima visoko mišljenje o sebi. Molim da se nitko ne naljuti, jer nije mi to cilj, ljudi otvorite oči i korsitite razum ! Pozdrav
Ne citas dobro kolega,famozni miks kosta 1200rsd,nesto manje od 12 evra i izuva kako peca,molim te daj mi naziv nekog catcher miksa koji bez ikakvih dodataka lovi?Sto rece Delboy,svako danas iskopira nesto na netu i zalepi na forum,te gluposti samo virtuelno pecaju!Poznajem par ljudi koji samelju 500gr hrane za kerove,dodaju 300gr soje i 200gr palente,srolaju od tog boile,odu u Crni vir i odlome ribu,kasnije danima laprdaju kako smo mi glupi sto kupujemo mikseve...onda odu puni sebe na cup na istu vodu s takvim "proverenim" boilama i onda ih tako pocepaju da zavrse sa 0kg...hocu da kazem da je dobra boila ona koja traje,koja konstantno daje ribu na svim vodama,u svim uslovima,dal pecalo dete il pecao takmicar!Na kraju krajeva,od cega bi zivela ova industrija kada bi svi sami pravili mikseve i hemiju?!

i opet...nije mi jasno ovo... bb::B

Re: Koliko dana ili sati?

Postod Limar » 31 Jan 2012, 10:37
Moj najduzi ribolov je trajao 6 dana i za tih 6 dana upecao sam 1 ribu,tostolobika :D
Sta ti tu brate nije jasno?
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 01 Feb 2012, 16:37

DarkoNS wrote:Toliko gluposti je izrečeno da ste čak i živog čoveka sahranili. Dule je živ i zdrav.
pozdravi dula puno od doce sa uba. a ti sremac nemoj trucati bez veze o stvarima koje nisi siguran.

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 01 Feb 2012, 17:51

DarkoNS wrote:Toliko gluposti je izrečeno da ste čak i živog čoveka sahranili. Dule je živ i zdrav.
cekajte ljudi od ljube BLU CARP tata ! ja pricam o njemu . ne znam kako mu se zove tata ! ljuba sto je pecao revire sa pajom iz ribolovca .

DarkoNS
Pocetnik
Pocetnik

Post by DarkoNS » 01 Feb 2012, 18:03

Da , Ljubin tata Dule Pecanin živ i zdrav bogu hvala.
http://www.ilovecarp.com" onclick="window.open(this.href);return false;

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 01 Feb 2012, 18:28

ja se izvinjavam za ovo sto sam napisao , sada sam se cuo sa darkom i u pitanju je jedna nesporazum . kum je umro ja sam mislio otac a zakleo bi se da sam cuo da je tata u pitanju . eto ima nade da se sazna recept za BAKU .jako mi je neprijatno zbog toga sto sam izneo netacnu informaciju i radujem se sto je covek ziv !

Post Reply

Return to “Boile”