Ulovi smuđa
Last edited by koste910 on 22 Jun 2012, 08:53, edited 1 time in total.
-
malabaracuda
- Ribolovac

Re: Ulovi smuđa

Prošlogodišnji 8 kg
E to se zove smuđ 
Koliko ima ovaj kg ? Krasan je .
-
malabaracuda
- Ribolovac

Piše 8 kg- 97cm
-
malabaracuda
- Ribolovac

Jedna snimka od kuće jer mi je na aparatu kihnula bat. Kod namještanja baš se ritnul i tako je ispalo
Dužina 1m težina 10 ulovljen na vobler kućne izrade kao i onaj prethodni od 8 kg
-
malabaracuda
- Ribolovac

Ulovljeni su na staroj Dravi na kojima su napravljene umjetne kaskade.Poslije svake kaskade je retencija (jezerce) širine 150m sa 300m.Varalice su moji domaći radovi imitacije turus uka dužine 13-14cm.Štuke su također ulovljene na istoj lokaciji i na iste varalice.Postoje termini kad se ta dva grabežljivca izmjenjuju na tim lokacijama.Interesantno da su većina štuka ulovljene po mraku.Zapravo svi grabežljivci se vrte na takvim rajonima.Dosta smuđeva od 2,5-4kg ulovljeno je i na hasky jerk
14cm.Boja nije bila upitna s obzirom da u jačoj struji i napuštenoj dužini varalica je bila vučena do 5m.Potopil sam sve hasky jerkove koje sam imal jer teren je jako težak (granje,cijela drva),ali zato ima i dobrih riba.
14cm.Boja nije bila upitna s obzirom da u jačoj struji i napuštenoj dužini varalica je bila vučena do 5m.Potopil sam sve hasky jerkove koje sam imal jer teren je jako težak (granje,cijela drva),ali zato ima i dobrih riba.