Štapovi za varaličarenje štuke
Koji štap koristite za zubate štuke ?
Re: Štapovi za varaličarenje štuke
Sportex HM Turbo Spin 3 50 gr
Ja koristim laganije štapove koje znam dokle mogu opteretiti maximalno....Zebco od 40gr 2,7 USA tim i Avid 8,6 do 2 oz mi prave društvo najviše ne spadaju mi ribe a odlično zamaraju jer imaju finu dušu
Pa i ja nekad pecam sa berkley skeletorm 3m, 8-32 gr, nekad sa bushwhacker-om 10-40 gr. Sve zavisi gde pecam i kakva je voda
Pozdrav. Ti navedeni štapovi prolaze na "laganim" mjestima, gdje je dosta čisto. Obično koristim dva štapa. od 2,7m 30-60 gr i od 3m 40-80 gr. Jer gdje ja pecam štuke, nema šanse za neko umaranje- užasno težak teren, puno granja, panjeva itd. Bistro
Shimano Catana 15-40 2,7m
A de vi meni recite tacne lokacije gdje ste fatali tu stuku?
Ako se to pitanje odnosi na mene, točnu lokaciju ti ne mogu dati (iz poznatoga razloga-mreže)- samo ću reći Dunavac i to onaj najteži dio iskreno, ja bih se bojao tamo ići sa katanom 15-40- mada je to izuzetno dobar varaličarski štap.mirzat wrote:Shimano Catana 15-40 2,7m
POzdrav kolegama...
Ja pecam stuku Lesatom 3m 50gr i to vvec par godina sigurno, pre njega sam koristi janu maisel... oba staoa su odlicna. Za sad nemam potrebe za tezim kompletom, posto sa ovim pokrivam 99% terena i situacija...
Ja pecam stuku Lesatom 3m 50gr i to vvec par godina sigurno, pre njega sam koristi janu maisel... oba staoa su odlicna. Za sad nemam potrebe za tezim kompletom, posto sa ovim pokrivam 99% terena i situacija...