Šaran ulovi 2012.
Moderator:Masterbih
Odličan ulov Slobodane ali su i priroda i ambijent fenomenalni.
Šta je i gdje je ta voda?
Bistro.
Šta je i gdje je ta voda?
Bistro.
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Re: Šaran ulovi 2012.
Prijatelju,ovo je Veliki Backi kanal. Mesta na kojima ja pecam se nalaze izmedju Sombora i brane u Malom Staparu. hteo sam da postavim kraci video cisto da vidite kakav je to raj ali nisam uspeo. Potrudicu se da naucim pa cu ga postaviti. Do tada,
Bistro!!!
Bistro!!!
Od mene jedna sugestija to jest pitanje ili jos bolje glasno razmisljanje koje vec duze vremena mislim da napisem ali se bojim da nekog nebi uvrijedio
, primjetio sam po nekim slikama da mnogo sarandzija peca na vodama po mom skromnom misljenju koje nisu vrijedne spomena to jes tvrlo malim vodama ili kanalima ( OVO JE SAMO MOJE MISLJNJE ) ljudi moji zar nemate potrebu ili zelju da isprobate mogucnosti svoje opreme koliko mozete da becite ili da ribu izvlacite sa sto vece udaljenosti i dato traje po mogucnosti sto duze
zamislite samo daje to sex
sigurno bi tezili da traje duze

- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis 
Ma jarane kakava ljutnja zbog ovog sam i napisao u mom postu ovo ( Od mene jedna sugestija to jest pitanje ili jos bolje glasno razmisljanje koje vec duze vremena mislim da napisem ali se bojim da nekog nebi uvrijedio ) ali vidim ali i znao sam da isto ne razmisljamo ali nema vezeslobodan.vukadinovic wrote:E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis
PS: Niko nije spomeno da imas skroman pribor niti me to interesuje ,ali znam da naj losiji pribor moze da prbaci 50m a Ti misli o svom priboru ili opremi sta hoces ali formula mog pitanjá nije bila to sto si Ti odgovorio
Last edited by Daiwa on 11 May 2012, 22:35, edited 1 time in total.
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

uhh ili sto kod nas u Bosni kazu masala linjak za pohvalit
ima cirka 2kg od oka
, meni isto vrlo draga riba koja je i dobar borac!
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Daiwa prijatelju, samo da me shvatis, razumeo sam ja sta ti kazes ali ima jos jedna stvar... Mnogi od nas su prinudjeni da pecaju tamo gde im blizina i finansijske (a i vremenske) mogucnosti to dozvoljavaju. Lako bih ja spucao na Sarulesti, Deltu Dunava, Volge, Kaspijsko, Ebro ... Ali to je samo za odlikase

Nemoj da mislis daTi kontriram , ali ovo sto velis ODLIKSI nije to bas tako kao sto Ti napisa a evo i zasto , ja licno imam 6 sedmica godisnjeg odmora koji se racuna svake godine od 1maja do prvog maja a ja licno sam vec ispuco jednu sdmicu i od 30juna imam jos 3 sedmice u HR na more i znaci ostalo jos 2slobodan.vukadinovic wrote:Daiwa prijatelju, samo da me shvatis, razumeo sam ja sta ti kazes ali ima jos jedna stvar... Mnogi od nas su prinudjeni da pecaju tamo gde im blizina i finansijske (a i vremenske) mogucnosti to dozvoljavaju. Lako bih ja spucao na Sarulesti, Deltu Dunava, Volge, Kaspijsko, Ebro ... Ali to je samo za odlikase![]()
Slobodane postavi još koju fotku tog kanala i okoline a video može kasnije.slobodan.vukadinovic wrote:E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis
Pozdrav i bistro.
P.S. neka komentariše ko šta hoće al mjesto ti je super,čista desetka.