Šaran ulovi 2012.

Slobodne teme o šaranskom ribolovu..

Moderator:Masterbih

aha carp
Ribarcina
Ribarcina
Re: Šaran ulovi 2012.

Post by aha carp » 10 May 2012, 15:08

Odličan ulov Slobodane ali su i priroda i ambijent fenomenalni.
Šta je i gdje je ta voda?

Bistro.

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 11 May 2012, 21:26

Prijatelju,ovo je Veliki Backi kanal. Mesta na kojima ja pecam se nalaze izmedju Sombora i brane u Malom Staparu. hteo sam da postavim kraci video cisto da vidite kakav je to raj ali nisam uspeo. Potrudicu se da naucim pa cu ga postaviti. Do tada,
Bistro!!! :HH

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 11 May 2012, 21:46

Od mene jedna sugestija to jest pitanje ili jos bolje glasno razmisljanje koje vec duze vremena mislim da napisem ali se bojim da nekog nebi uvrijedio B:( , primjetio sam po nekim slikama da mnogo sarandzija peca na vodama po mom skromnom misljenju koje nisu vrijedne spomena to jes tvrlo malim vodama ili kanalima ( OVO JE SAMO MOJE MISLJNJE ) ljudi moji zar nemate potrebu ili zelju da isprobate mogucnosti svoje opreme koliko mozete da becite ili da ribu izvlacite sa sto vece udaljenosti i dato traje po mogucnosti sto duze ohh: zamislite samo daje to sex buh:: buh:: buh:: sigurno bi tezili da traje duze :D krezi:: buh:: buh:: buh::

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 11 May 2012, 22:06

E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis p::

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 11 May 2012, 22:28

slobodan.vukadinovic wrote:E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis p::
Ma jarane kakava ljutnja zbog ovog sam i napisao u mom postu ovo ( Od mene jedna sugestija to jest pitanje ili jos bolje glasno razmisljanje koje vec duze vremena mislim da napisem ali se bojim da nekog nebi uvrijedio ) ali vidim ali i znao sam da isto ne razmisljamo ali nema veze ;-) , kao sto napisah to je samo moje glasno razmisljanje piv::
PS: Niko nije spomeno da imas skroman pribor niti me to interesuje ,ali znam da naj losiji pribor moze da prbaci 50m a Ti misli o svom priboru ili opremi sta hoces ali formula mog pitanjá nije bila to sto si Ti odgovorio piv::
Last edited by Daiwa on 11 May 2012, 22:35, edited 1 time in total.

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 11 May 2012, 22:35

jedan lep linjak, jutros uhvacen i pusten. Inace kod nas je linjak pod zastitom i u trajnoj je zabrani!

Image

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 11 May 2012, 22:39

uhh ili sto kod nas u Bosni kazu masala linjak za pohvalit :Dtt ima cirka 2kg od oka krezi:: , meni isto vrlo draga riba koja je i dobar borac!

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 11 May 2012, 22:48

Daiwa prijatelju, samo da me shvatis, razumeo sam ja sta ti kazes ali ima jos jedna stvar... Mnogi od nas su prinudjeni da pecaju tamo gde im blizina i finansijske (a i vremenske) mogucnosti to dozvoljavaju. Lako bih ja spucao na Sarulesti, Deltu Dunava, Volge, Kaspijsko, Ebro ... Ali to je samo za odlikase grk:: buh::

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 11 May 2012, 23:04

slobodan.vukadinovic wrote:Daiwa prijatelju, samo da me shvatis, razumeo sam ja sta ti kazes ali ima jos jedna stvar... Mnogi od nas su prinudjeni da pecaju tamo gde im blizina i finansijske (a i vremenske) mogucnosti to dozvoljavaju. Lako bih ja spucao na Sarulesti, Deltu Dunava, Volge, Kaspijsko, Ebro ... Ali to je samo za odlikase grk:: buh::
Nemoj da mislis daTi kontriram , ali ovo sto velis ODLIKSI nije to bas tako kao sto Ti napisa a evo i zasto , ja licno imam 6 sedmica godisnjeg odmora koji se racuna svake godine od 1maja do prvog maja a ja licno sam vec ispuco jednu sdmicu i od 30juna imam jos 3 sedmice u HR na more i znaci ostalo jos 2 ::oo najmanje mi treba jedna sedmica da zavrsim poslove oko vikendice i znaci ostaje mi max 1 sedmica za pecanje a gdje su druge zajebancije koje mnogi nemogu da razumiju koji nisu upali u ovu kolotecinu ::oo u kojoj mi na jebenom zapadu pokusajemo da prezivimo !

aha carp
Ribarcina
Ribarcina

Post by aha carp » 12 May 2012, 13:39

slobodan.vukadinovic wrote:E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis p::
Slobodane postavi još koju fotku tog kanala i okoline a video može kasnije.

Pozdrav i bistro.

P.S. neka komentariše ko šta hoće al mjesto ti je super,čista desetka.

Post Reply

Return to “Ostalo”