Ovdje nisam vidi da mi je prostirka prlava pa i riba dok nisam uslikao.
Sada s novim mixevima će biti više toga nadamo se.
Moderator:Masterbih

aha carp wrote:Slobodane postavi još koju fotku tog kanala i okoline a video može kasnije.slobodan.vukadinovic wrote:E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis
Pozdrav i bistro.
P.S. neka komentariše ko šta hoće al mjesto ti je super,čista desetka.

slobodan.vukadinovic wrote:E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis