Šaran ulovi 2012.

Slobodne teme o šaranskom ribolovu..

Moderator:Masterbih

dedoš
ViP
ViP
Re: Šaran ulovi 2012.

Post by dedoš » 12 May 2012, 18:52

Evo dva primjerka s zadnjeg ribolova, nemojte zamjeriti na slikama sam sam bio, slikano samookidačem noć . Mislio sam da neču uspjeti nikako, ali evo vidi se bar dio toga.

Image

Image
Ovdje nisam vidi da mi je prostirka prlava pa i riba dok nisam uslikao.
Sada s novim mixevima će biti više toga nadamo se.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 13 May 2012, 16:38

aha carp wrote:
slobodan.vukadinovic wrote:E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis p::
Slobodane postavi još koju fotku tog kanala i okoline a video može kasnije.

Pozdrav i bistro.

P.S. neka komentariše ko šta hoće al mjesto ti je super,čista desetka.
Image
Evo jedna slika, a nadam se da ce biti i kraci video ubrzo... :HH

Last edited by slobodan.vukadinovic on 14 May 2012, 11:59, edited 1 time in total.

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 13 May 2012, 19:46

slobodan.vukadinovic wrote:E pa kolega moram ti reci da je svakom svoj sex najlepsi! Meni je veca draz da sa mojim "skromnim" priborom cupam velike ribe iz lokvanja, drezge, trske ... , kada mi pobegne u stranu i kada se osecam nemocnim, kada mi zver par puta iskoci iz meredova, nego da imam pribor sa kojim zabacujem par stotina metara i kada uhvatim ribu, stanem i pumpam je do obale a kad dovucem mrtvaca do meredova on samo sklizne... Bljak... P.S. Nema ljutis p::

Mjesto na kojem pecas Ti je super i svidja mi se samo tako, ali ne mogu a da se ne osvrnem na ovu Tvoju opasku i opis ribe iz komercijalne vode.

Samo cu kratko. Nisi Ti pecao na komercijali na kojoj te riba od 10 kg jebe pred nogama jedno pola sata i mislis da ima debelo preko 20 kg a kada napokon ga izvadis vidis sa kakvim si fajterom od ribe imao posla!

Bistrooooo :Dtt
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 13 May 2012, 20:40

Kolega Linear, mozda je licilo na opasku ali nije bila namera, i nisam mislio (a ni spominjao) komercijalnu vodu. Odnosilo se uopste na sve vode na kojima se peca na ekstremnim daljinama. Samo i reci kolege Daiwe... : "Primetio sam da mnogo sarandzija peca na vodama po mom skromnom misljenju koje nisu vredne spomena to jest vrlo malim vodama i kanalima ..."
Ja samo branim svoje teritorijalne vode... p:p

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 13 May 2012, 21:00

Ma ne treba dijeliti naravno vode na male i velike ili na bilo kakve ih dijeliti. Svaka voda svoje breme nosi i druga riba u njoj pliva.

Kad smo kod Tvoje vode, kao sto prije napisah, svidja mi se pravo jer ima jako puno zelenila i sase, drezge i toga okolo a ja to obozavam. A i ribe su prelijepe, gledao sam slike Tvojih ulova. :.D :Dtt
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 13 May 2012, 21:17

To si 100% u pravu. Svaka voda ima svoju draz i svugde ima manje i jace borbene ribe. Postavio sam sliku jednog sarana od pre neki dan... Znaci, skidam mu kapu... Borio se kao lav! Bilo je slucajeva da sam drzao vece ribe koje su izasle skoro bez borbe. Imao sam na komercijali ribu koja nije htela obali 40 min. Nema pravila... Do duse nismo ni mi svi isti... :-- :-- :--
Pogledaj samo na ovom forumu koliko se razlikujemo... buh::

bdr: piv:: bdr: piv:: bdr: piv:: bdr: piv:: bdr: piv::

holcer
Guru
Guru

Post by holcer » 17 May 2012, 16:57

Image
Image
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 17 May 2012, 17:06

Ja se cudim kako nema Holcera, ovde se zakuvalo na mnogim temama, a on frajer zamara sarane..... hm::
Bravo majstore bravo:

Hellas
Pocetnik
Pocetnik

Post by Hellas » 17 May 2012, 18:50

holcer wrote:Image
Image
Image

Jolač
Ribolovac
Ribolovac

Post by Jolač » 17 May 2012, 19:48

Image
šaran 2,5kg
Image
šaran 2,0kg
nisu nešto krupni ulovi al se trudimo nešto i mi
početnici pokazati da znamo nešto BISTRO.

Post Reply

Return to “Ostalo”