Razmišljao sam, dali nešto da napišem, jer sam tekst pročitao 5x i uvek su mi oči ispale dok sam čitao ovaj deo teksta
milosmk wrote:glava joj je veca od moje,120cm duzine 146cm obim,glava teska 6,4kg.
i još uvek ne mogu da verujem da je to napisano. jel bi sad trebalo da ti čestitamo i kažemo "tooooo majstore, mašala, glava je imala 6,4kg, ccc, ne mogu da verujem, stvarno je imao tešku glavu!!!!"
ok, ajde da kažemo da si neiskusan, da si bio u šoku, itd, ali ako se vratim na tvoje pisanje kako si ti sportista tj. treniraš karate, zar nisi nikad dobio udarac u karateu koji te je iznenadio ili doveo u stanje šoka? dali si se tad i dalje borio da pobediš i ostvariš svoj cilj ili si jednostavno odustao? veruj mi da znam o čemu pričam, mnogi od nas su trenirali i treniraju razne sportove, ja lično 10god profesionalni fudbal, i znamo da je iznenađenje u sportu moguće, ali nema predaje do kraja utakmice, tako je i u ovom našem sportu, ti si mislio samo na sebe u ovoj celoj priči, SAMO NA SEBE I SVOJU "SLAVU", nisi nimalo razmišljao o šaranu koji ti je doneo toliko"sreće", jer da si razmišljao pružio bi šaranu priliku da preživi, a ti si ga ladno odneo kući, bez da mu pružiš šansu! a kako znaš da nije imao šanse da preživi?!
milosmk wrote:Kada sam video da nece preziveti doneo sam je kuci
Miloše, nisi mogao da znaš, jer mu nisi pružio priliku, nisi ušao sa njim u vodu, kako kaže GRGA RI, i pokušao da ga reanimiraš!!!! Ta priča, druže ne drži vodu, jok more.
Jesam srecan sto mi je pruzila onakvu borbu,sto su mi svi cestitali na ulovu,sto ce u mom selu o tome da se prica vekovima
možda će se u tvom selu to pamtiti i pričati kao nešto dobro i lepo, ali budi siguran da će se mnogo više ružnoga pričati o tome.
p.s.- kaži mi još nešto, kakva je bila riblja čorba!?!?!?!?! ako je nisi probao, pitaj one koju su je jeli, pa pokušaj da nam preneseš taj miris i ukus kroz reči!!!!
u ovom tekstu, koristio sam normalne reči, znači kulturno sam napisao sve, mada su mi prsti jako nemirni i hteli bi da napišu još mnogo toga, ali neću, iz razloga jer poštujem ovaj forum, i njegove članove koji ne zaslužuju da čitaju vulgarnosti, zato ću napisati jedan primer kako to meni izgleda:
To ti je isto, kao kreneš u javnu kuću, znaš da tamo ima lepih prostitutki, hteo bi da platiš za sex, ali si kod kuće zaboravio kondome, a prostitutka je svoje potrošila. a poanta u toj priči je sledeća - znaš gde ideš, i šta hoćeš, ali nemaš sav pribor kod sebe, tako je i kod tebe bilo Miloše, išao si u ribolov, hteo si da pecaš, upecao si, ali nisi imao meredov, lampu, dušek, itd. otišao si u ribolov kao bez one stvari u svadbu
aha carp je napisao:
Ne odobravam postupak ovoga momka definitivno.
Al imam jedno pitanje za sve, a to je : da li vam se ikada desilo kada ste na pecanju, da i pored silne i kvalitetne opreme i zaštite ipak neka riba ( šaran,amur ) bude pred fazom ugibanja ?
Kako ste se ponašali, jeste li se pitali zašto je do toga došlo, jesmo li mi sami krivi zbog toga itd. ?
P.S. smatram da nas ima nekolicina kojima se to desilo..
pozz..
Meni se to nije desilo, jer svaku ribu vraćam u vodu u najkraćem vremenu, vani je max 5 min, uz konstantno polivanje vodom, brzinsko slikanje i buć nazad u vodu