TEKUCE ILI STAJACE VODE

Slobodne teme o šaranskom ribolovu..

Moderator:Masterbih

CarpeR
Ribolovac
Ribolovac
Re: TEKUCE ILI STAJACE VODE

Post by CarpeR » 26 Jan 2012, 18:24

rio wrote:Voda na kojoj najčešće lovim je jezero Tribalj, jer mi je najbliže kući ima debelih riba i nije još toliko izvikano iako je od ove godine eksplodiralo zbog prvih službenih ulovljenih 20+, kompanjon i ja (GRGA RI) od nedavno smo krenuli i na rijeke (Mrežnica) a planiramo ove godine posjetiti i malo divljiju vodu također nam blizu Lokvarsko jezero. Nema tako velikih šarana i domaća ekipa sve nosi doma ali je jezero ogromno i priroda je fantazija.
Pozdrav, na kojem dijelu Mrežnice ste pecali, u D.Resi di je C&R ? Kako je tamo, vidio sam neke fotke jako ljepe ribe se love.

revilo
Ribarcina
Ribarcina

Post by revilo » 26 Jan 2012, 18:26

i tekuce i stajace vode gde god ima carp::

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 27 Jan 2012, 17:13

CarpeR wrote:
rio wrote:Voda na kojoj najčešće lovim je jezero Tribalj, jer mi je najbliže kući ima debelih riba i nije još toliko izvikano iako je od ove godine eksplodiralo zbog prvih službenih ulovljenih 20+, kompanjon i ja (GRGA RI) od nedavno smo krenuli i na rijeke (Mrežnica) a planiramo ove godine posjetiti i malo divljiju vodu također nam blizu Lokvarsko jezero. Nema tako velikih šarana i domaća ekipa sve nosi doma ali je jezero ogromno i priroda je fantazija.
Pozdrav, na kojem dijelu Mrežnice ste pecali, u D.Resi di je C&R ? Kako je tamo, vidio sam neke fotke jako ljepe ribe se love.
Da u Dugoj Resi, ima debelih riba i jedna je od najzanimljivijih zimskih destinacija jer se voda nikada nezaledi ali na proljeće se spremamo spustiti niže u tok rijeke oko Mihovil sela, obišli smo taj dio i mogu reći da je prekrasno, jedva čekam jaoo:

darkovip
Piskaralo
Piskaralo

Post by darkovip » 30 Jan 2012, 17:29

I ako imam vikendicu na 15 metara od dunava i camac,pecam na dunavu ali ne sarana,sarana sam peco 5 godina na dunavu sa matorim a sad pecam,sarana iskljucivo po jezerima tj,komercijalama i divljim vodama, na dunavu ne pecam iz razloga sto treba mnogo vremena provesti pored vode i hraniti i biti stalno na mestu,a ja za takav vid pecanja nemam vremena.. no:: Di::

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 30 Jan 2012, 17:44

Uzivanje je bez obzira dali j tekuca ili stajaca voda,SAMO TREBA UZIVATI... ihii:: ihii:: ihii::

Ivo carp
Ribolovac
Ribolovac

Post by Ivo carp » 30 Jan 2012, 19:59

volim pecanje na staječim voda,ali poneki put idem u tekuče piv:: can::

borac
Ribarcina
Ribarcina

Post by borac » 30 Jan 2012, 22:48

Stajačice su stajačice. I ljepo je loviti na njima. Ali kad si na divljoj rijeci još ako je malo brža dobiti bilo koju ribu iznad 5 kg da vidiš onda koji je to dril i borba. Nešto nepojmljivo. kl:: kl:: kl::

holcer
Guru
Guru

Post by holcer » 31 Jan 2012, 09:13

borac wrote:Stajačice su stajačice. I ljepo je loviti na njima. Ali kad si na divljoj rijeci još ako je malo brža dobiti bilo koju ribu iznad 5 kg da vidiš onda koji je to dril i borba. Nešto nepojmljivo. kl:: kl:: kl::
Tako je prijatelju,strasno su jaki komadi preko 5 kg ,kad krene nema stajanja...
Al je uzivancija boriti se sa njim... bdr: 2::u
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point

borac
Ribarcina
Ribarcina

Post by borac » 31 Jan 2012, 11:14

A koji umjetnik moraš biti da ih dobiješ na hranilište. Jedan dan premala voda, pa opet ti poraste, pa opet pada.... jako teško prilagoditi VRIJEME, VODOSTAJ, termin hranjenja carp:: carp:: ... Ali sa puno strpljenja sve se da.
ihii:: ihii:: ihii::

Jolač
Ribolovac
Ribolovac

Post by Jolač » 01 Feb 2012, 17:42

borac wrote:A koji umjetnik moraš biti da ih dobiješ na hranilište. Jedan dan premala voda, pa opet ti poraste, pa opet pada.... jako teško prilagoditi VRIJEME, VODOSTAJ, termin hranjenja carp:: carp:: ... Ali sa puno strpljenja sve se da.
ihii:: ihii:: ihii::
Samo se netreba predavati, sve se da napraviti sa voljom i željom da radiš ono što voliš carp::

Post Reply

Return to “Ostalo”