Pozdrav, na kojem dijelu Mrežnice ste pecali, u D.Resi di je C&R ? Kako je tamo, vidio sam neke fotke jako ljepe ribe se love.rio wrote:Voda na kojoj najčešće lovim je jezero Tribalj, jer mi je najbliže kući ima debelih riba i nije još toliko izvikano iako je od ove godine eksplodiralo zbog prvih službenih ulovljenih 20+, kompanjon i ja (GRGA RI) od nedavno smo krenuli i na rijeke (Mrežnica) a planiramo ove godine posjetiti i malo divljiju vodu također nam blizu Lokvarsko jezero. Nema tako velikih šarana i domaća ekipa sve nosi doma ali je jezero ogromno i priroda je fantazija.
TEKUCE ILI STAJACE VODE
Moderator:Masterbih
Re: TEKUCE ILI STAJACE VODE
i tekuce i stajace vode gde god ima 
Da u Dugoj Resi, ima debelih riba i jedna je od najzanimljivijih zimskih destinacija jer se voda nikada nezaledi ali na proljeće se spremamo spustiti niže u tok rijeke oko Mihovil sela, obišli smo taj dio i mogu reći da je prekrasno, jedva čekamCarpeR wrote:Pozdrav, na kojem dijelu Mrežnice ste pecali, u D.Resi di je C&R ? Kako je tamo, vidio sam neke fotke jako ljepe ribe se love.rio wrote:Voda na kojoj najčešće lovim je jezero Tribalj, jer mi je najbliže kući ima debelih riba i nije još toliko izvikano iako je od ove godine eksplodiralo zbog prvih službenih ulovljenih 20+, kompanjon i ja (GRGA RI) od nedavno smo krenuli i na rijeke (Mrežnica) a planiramo ove godine posjetiti i malo divljiju vodu također nam blizu Lokvarsko jezero. Nema tako velikih šarana i domaća ekipa sve nosi doma ali je jezero ogromno i priroda je fantazija.
I ako imam vikendicu na 15 metara od dunava i camac,pecam na dunavu ali ne sarana,sarana sam peco 5 godina na dunavu sa matorim a sad pecam,sarana iskljucivo po jezerima tj,komercijalama i divljim vodama, na dunavu ne pecam iz razloga sto treba mnogo vremena provesti pored vode i hraniti i biti stalno na mestu,a ja za takav vid pecanja nemam vremena..

Uzivanje je bez obzira dali j tekuca ili stajaca voda,SAMO TREBA UZIVATI...

volim pecanje na staječim voda,ali poneki put idem u tekuče

Stajačice su stajačice. I ljepo je loviti na njima. Ali kad si na divljoj rijeci još ako je malo brža dobiti bilo koju ribu iznad 5 kg da vidiš onda koji je to dril i borba. Nešto nepojmljivo.

Tako je prijatelju,strasno su jaki komadi preko 5 kg ,kad krene nema stajanja...borac wrote:Stajačice su stajačice. I ljepo je loviti na njima. Ali kad si na divljoj rijeci još ako je malo brža dobiti bilo koju ribu iznad 5 kg da vidiš onda koji je to dril i borba. Nešto nepojmljivo.![]()
![]()
Al je uzivancija boriti se sa njim...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
A koji umjetnik moraš biti da ih dobiješ na hranilište. Jedan dan premala voda, pa opet ti poraste, pa opet pada.... jako teško prilagoditi VRIJEME, VODOSTAJ, termin hranjenja
... Ali sa puno strpljenja sve se da.

Samo se netreba predavati, sve se da napraviti sa voljom i željom da radiš ono što volišborac wrote:A koji umjetnik moraš biti da ih dobiješ na hranilište. Jedan dan premala voda, pa opet ti poraste, pa opet pada.... jako teško prilagoditi VRIJEME, VODOSTAJ, termin hranjenja![]()
... Ali sa puno strpljenja sve se da.
![]()
![]()