O nama

Poštovani posjetioci,

Firma Masterbih se bavi proizvodnjom i prodajom mamaca, primame, komponenti i pribora za ribolov.
Sjedište naše firme je u Njemačkoj, grad München.
U samom početku je to bila mala firma, ali sa izuzetno stručnim ljudima te saradnicima i konsultantima od kojih neki imaju iskustvo od preko 35 godina u izradi mamaca i primame.
Modernizacijom proizvodnog pogona i razvojem tehnologije, uz konstantno ulaganje, firma je rasla.
Danas posjedujemo administrativnu prostoriju, demonstracioni prostor (showroom), maloprodaju, centralni magacin i proizvodni pogon u prilagođenoj hali sa najkvalitetnijim mašinama u branši te dosta custom dodataka i inovacija.
Naša firma posjeduje sve proizvodne dozvole i zadovoljava najstrožije kriterije i standarde Evropske Unije.
U samom početku se firma bavila isključivo proizvodnjom i prodajom mamaca, primame i komponenti.
Danas smo svoje poslovanje proširili i generalni smo zastupnici renomiranih svjetskih brendova, a za neke od njih smo i premium zastupnici.
Firme koje zastupamo su: Century, Delkim, Carp Sounder, Trakker, Korda, Rod Hutchinson, Nutrabaits, Mainline itd.

masterbih-distribucija-brendovi

Znanje, iskustvo, inovacija te savremena tehnologija u proizvodnji mamaca i drugih hrana za ribolov je tajna našeg uspjeha, a sve to potvrđuju ribolovci sa ulovima širom svijeta na šta smo jako ponosni.
Ova činjenica nam stavlja obavezu da svakodnevno radimo na unapređenju tehnologije i kvaliteta naših proizvoda.
Masterbih koristi strogo kontrolisane sirovine u prehrani koje ribi olakšavaju varenje, uspješno omogućavaju skladištenje energije, podstiču potrebu za ponovnim hranjenjima tokom svih temperatura vode i u svim godišnjim dobima u zavisnosti od proizvoda.
U svim našim proizvodima su korištene prvoklasne i svježe sirovine koje nabavljamo širom svijeta, a kao takve, sigurno ribama obezbjeđuju dug i zdrav život te im omogućavaju da lakše prebrode stres koji im mi ribolovci stvaramo tokom ribolova.

fieldtesters

Masterbih firma ima preko 50 stalnih test ribolovaca širom Evrope (najveći broj u bivsim jugoslovenskim republikama), a njihov broj se srazmjerno potrebama povećava.
Stalna testiranja na licu mjesta (vodi) u raznim uslovima, lokacijama i vremenskim dobima, daju firmi jasne i vrijedne povratne informacije, a to je jedan od važnih faktora za razvijanje novih ili poboljšanje postojećih proizvoda.
Takođe smo u stalnim kontaktima sa našim kupcima koji nam šalju svoje impresije i prijedloge koje rado razmatramo.

pogon-3

Prednost naše firme je kapacitet, fleksibilnost i brzina reagovanja na zahtjeve tržišta, tj. trudimo se da uvijek imamo (apsolutno sve) svježe proizvode i ostavljamo mogućnost da trenutno po potrebi izradimo zavidne količine koje se odmah mogu plasirati na tržište.
Masterbih firma takođe, po želji i uz dogovor, kreira proizvode za druge firme kao što su mamci, hrane, dipovi, praškaste komponente, tečni likvidi itd.
Danas je izuzetno teško izdvojiti se i biti unikatan, a pri tome ostati cijenom dostupan svim ribolovcima.
Mi smo se potrudili da ostanemo pri zemlji, a ponudimo vam istinski vrhunske i pristupačne proizvode.

pogon-5

proizvodi
masterbih-lager

Bistro!

eXTReMe Tracker