Bijela cokolada

Masterbih boile White Chocolate (Bijela cokolada).
Kremasti miks sa najfinijim sastojcima, upadljivom krem bojom i ubitacnom aromom za sva godisnja doba cine ovu boilu univerzalnom koja lovi ribu u svim uslovima!
Bijela cokolada ima dodatni omotac od betaina koji ovu boilu dize na jedan visok nivo.
Rezultati sa ovom boilom su neminovni, a prilikom dugorocnih kampanja upecat cete i one naj nepovjerljivije sarane jer prosto ne mogu odoljeti ovom mamcu.
Idealna je za jezera, kanale, rijeke i sve druge lokacije u kojima obitavaju saran i amur.
Bijela cokolada je mamac sa kojim bez razmisljanja mozete loviti u svako doba na svakoj vodi.
Ostojic Boris:
Kad teren ne poznajem dovoljno dobro ili nemam vremena za pripreme koje podrazumijevaju odabir pravog mamca, prihranjivanje u odredjeno vrijeme itd., a cesto mi se desava da radi drugih obaveza nemam vremena za kampanje po nekoliko dana vec sam primoran da lovim samo 7-8 sati, tad se odlucujem za Masterbih White Chocolate koja uvijek daje dobre rezultate u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu, u bilo koje doba godine!
Ovaj mamac mi uvijek priusti lijepe i krupne ribe pa bih ga toplo preporucio svakom ribolovcu.
Bijela cokolada Masterbih je moj favorit pogotovo tokom hladnijeg dijela godine kad rijetko koji mamac moze da zainteresuje ribu, a u toplijem dijelu godine ga volim kombinovati sa Masterbih pop-up River boilama i raditi popularni “snjegovic”.
Jednostavno mamac koji se mora naci u vasoj ribolovackoj torbi.

Ocjene testera 0-5:
Dugorocna kampanja: 5
Kratkorocna kampanja: 5
Proljece: 5
Ljeto: 5
Jesen: 4
Zima: 5

2 Responses to Bijela cokolada

  1. Enver says:

    Ova bojla mi se predobro pokazala. Bistro

  2. Radojica says:

    Uzeo sam samo jedno pakovanje bele cokolade i lovio 2 dana na Dunavu. Prvo vece sam dobio jedno sarance od 3kg, a drugi dan i noc je bio izuzetno uzbudljiv, ocigledno je riba probala ove boile i pocela da je jede bez razmisljanja. Ja i moj otac smo imali 5 riba izmedju 4-6kg, a uvece smo upecali i rekord na nasem mestu od cak 12kg! Za nastavak nismo imali vise boila jer smo sa polovinom prvi dan nakrmili, a ostatak koristili kao mamac i nakon zabacaja bacali po 2-3 oko mesta gde sistem padne. Odmah sutra sam narucio jos 5 pakovanja pa se spremamo za ribolov od 4 dana. Slike sam vam poslao na imejl. Bistro od Alasa sa Dunava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker