Hot Chilli & Hemp

Masterbih – Hot Chilli & Hemp Pellets 4mm su peleti konoplje sa dodatkom ljute cili paprike.
Idealna “spicy” zacinska kombinacija sa konopljom koja moze da iznenadi na svim vodama i u svim uslovima.
Poseban proces obrade uz koristenje svjezih i kvalitetnih sastojaka uz danonocna testiranja stvorila su ovaj proizvod.
Cisto konopljino ulje, kombinacija vise razlicitih brasana konoplje, mala doza Robin Red-a, hidrolizirani protein, ljuta cili paprika i jos par tajnih zacina tvori ovo remek djelo.


Ove pelete se u upotrebljive u svim uslovima i godisnjim dobima, a instant reakcija je fantasticna, riba im nemoze oprostiti!
U veoma kratkom vremenu kroz vodu se siri vizuelni i hranjivi signal kojem saran ne moze odoljeti.
Pelet se nakon izvjesnog vremena rastvori i pravi tepih na dnu te dodatno svojim cesticama muti vodu i siri se u svim slojevima kako bi ga riba brzo locirala.
Vise tecnih stimulansa i hranjivih sastojaka doprinosi sirenju u 3 sloja, na dnu, srednji dio vode i tik uz povrsinu pa samim tim pokrivate sve moguce pozicije na kojim bi se riba mogla naci i saljete joj jasan signal da krene u potragu.
Svojim otapanjem mute vodu pomijesanu sa raznim stimulansima te istodobno smanjuju vidljivost, kad riba udje u te zamucene oblake pune cestica hrane ona izbezumljeno trazi zalogaj, ali ne moze da ga pronadje, tek po koju mrvicu granulacije peleta koja u njoj budi jos vecu glad.
Takav izbezumljen saran postaje frustriran i nervozno trazi zalogaj pa pritom izgubi svoj prirodno urodjeni oprez, a upravo tu je nasa sansa da ga prevarimo i da usisa nas mamac!

masterbih-hot-chilli-hemp-pellets
Ocjene testera 0-5:
Dugorocna kampanja: 5
Kratkorocna kampanja: 5
Proljece: 5
Ljeto: 5
Jesen: 5
Zima: 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker