Pro-Master Method Mix

Masterbih Pro-Master Method Mix je primama visokog ranga u koju smo implementirali najbolje standarde.
Perfektna kombinacija ovog miksa će garantovano zadovoljiti potrebe takmičara, ali i svih zahtjevnijih rekreativaca koji teže vrhunskim rezultatima.

Ovaj proizvod je strašno visoke kvalitete i može se reći da nije za svaki dan, već za izuzetno važne ribolove kad je potrebno izvući maksimum!
Masterbih Pro-Master Method Mix sadrži posebnu kombinaciju – odnosno našu tajnu Pro-Master bio mješavinu, superiorna riblja brašna, pred probavljena i enzimski tretirana brašna riba i rakova, koncentrat lignje (squid) i račića (krill), Haith’s Robin red i mikro halibut pelete.
Ova kombinacija visoko proteinskog miksa, odnosno bogatog izvora hrane koji sadrži sve esencijalne amino kiseline uz dodatak vrsnih atraktora, aktivatora i stimulatora apetita će brzo privući ribu, podstaknuti je na agresivno hranjenje, ali i dugo zadržati na vašem odabranom ribolovnom mjestu.
Boja miksa je crvena, velike ljepljivosti, a brzina otapanja pod vodom je Medium-Fast / Srednje-Brzo što se najboljim pokazalo u feeder method tehnici ribolova.
Miks pored punjenja u hranilice možete koristiti i za izradu kompresa te pva štapića u klasičnom šaranskom ribolovu gdje se pokazao izvrsnim.

Masterbih-Pro-Master-Method-Mix

5 Responses to Pro-Master Method Mix

 1. Sinisa says:

  Jako kvalitetan miks i nije za svaki dan vec vise za natjecanja kad treba uloviti dosta ribe

 2. Mihailo says:

  Hrana je bomba.
  Uvek se nalovim ribe ko lud.
  Svaka cast.

 3. Mario says:

  Kako se taj proizvod može kupiti, da li imate dostavu, iz Hrvatske sam.

 4. Darko says:

  Odlican metod miks koji mi se pokazao izuzetno lovnim gde god sam pecao. Bravo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker