S-Amino

S-Amino je unikatna kombinacija stimulatora apetita i atraktora u tekucoj formi.

Izuzetno koncentriran amino kiselinski pripravak koji sadrzi peptide, ekstrakte, amino kiseline, vitamine i minerale.
Vazno je napomenuti da ovaj proizvod ne sadrzi nikakve vjestacke elemente (koji su od velike vaznosti) poput umjetnih aminokiselina, ekstrakata, vitamina i minerala.
Svi koristeni sastojci su prirodni i u potpunosti topivi u vodi.
S-Amino prvenstveno podstice pojacano i intenzivno hranjenje, a samim tim i zadrzava ribu na hranilistu.
Takodjer ima i druge pozitivne efekte poput privlacenja – primamljivanja ribe, ali i poboljsanja nutritivnog profila vaseg mamca.
S-Amino spada u revolucionarne proizvode ove vrste jer ima superiornu termostabilnost.
Nakon termicke obrade – kuhanja vasi mamci skoro da i ne gube na kvalitetu.
Mozete ga koristiti prilikom izrade mamaca (unutar boile), ali i za preljevanje svih tipova mamaca krenuvsi od boila, stik mikseva, praskaste hrane pa sve do peleta i partikla – zitarica i sjemenki.
Upotrebljiv je i efikasan tokom citave godine!

Proizvod je dostupan u dvije verzije:
S-Amino Regular
S-Amino Seafood

Preporucena doza: 5-15ml na 1kg miksa.

8 Responses to S-Amino

 1. Sale says:

  Bolja i jaca stvar od Multimina i drugih

 2. Demco says:

  Odlican pripravak za izradu mamca – ja takodje dipam u njem kukuruzu. vrh.

 3. Ivica says:

  Ja sam ga koristil u miksu pacific salmon od masterbih i pokazal mi se ubitačno dobro. Bolje neg rod hutchinson sense appeal jer hutchija više gooodinama nema u onoj kvaliteti. I još jedna bitna stvar: masterbih je povoljniji cjenom.

 4. Hrvoje says:

  Opasna stvar za nabrijat mamac i za svaku preporuku jer radi provjereno dobro u Hr

 5. Ibojlika says:

  Godinama sam koristio Rod Hutchinson regular i shellfish sense appeal ,a od prosle godine masterbih seafood i regular s-amino.Meni su jako slicni kao da nema razlike osim sto je masterbih nekako jaci i gusci koncentrovaniji. Znam da je na samim pocecima Rod Hutchinson podrzavao masterbih i da je mnogo stvari dolazilo od njega licno pa me nebi zacudilo da im je dao i otkrio dosta toga pre nego je prodao svoju firmu ,a onda nazalost skoro i preminuo. Ja evo vec punu godinu koristim s-amino masterbih ,a boili mi love odlicno bez ikakve razlike sto potvrdjuje da se radi o top kvaliteti. Razlika je sto mi je masterbih mnogo povoljniji ,sveziji ,i sigurniji da necu dobiti neku madjarsku muljavinu

 6. Carp Team says:

  Drugari moji od masterbih je sve proverno jer ne izdaju nista bezveze. Svaka im cast na upornosti i kvalitetu koji drze pored danasnjih mora govana! Takmicim se godinama, koristim samo Mastera i znam sta pricam. Borise legendo samo nastavi tako!

 7. Misic Stanislav zvani Stane says:

  Ja sam probao na dunavu iako mi je miks klot i lovio sam lepo a isti miks sam pravio sa svojim specijama i ni bip nisam imo pored ovih. Znaci da ima razlika sa i bez ovog s-amino pa sam napravio jednu turu sa kupovnim masterbh miksem premi fish e onda sam brate pokidao kako je dobro pecalo jer se mozda slaze sa njihovim miksevima jos bolje. Preporucujem provereno

 8. Ilic says:

  Isprobao ga!
  Duplo manja doza treba neg minamino i cini mi se da bolje radi posao od minamina jer nekako kao da ubrza boilu pa mi lovi bolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker