Spicy Tuna Base Mix

Kompletan i bogat izvor hrane sa zacinskom notom kojem ribe nemogu odoljeti.

Mnogo iskusnih ribolovaca zna da neki odabrani zacini znaju biti strasno efektivni ako su dozirani u specificnim omjerima.
Mi smo nakon 30 mjeseci kombiniranja i testiranja dosli do optimalne doze koja radi savrseno, a onda smo sve to implementirali u posebno slozen miks.
Kao i sve druge mikseve tako smo i na ovom primjenili najnovija saznanja iz istrazivanja u akvakulturi po pitanju trenutacne atrakcije.
U ovom miksu smo se striktno drzali pravca u kojem cemo ribi obezbijediti kvalitetan i bogat izvor hrane sa perfektnim balansom proteina, ugljikohidrata, minerala, vitamina i masti.
Miks sadrzi sve vazne esencijalne elemente i lako je porobavljiv sto je od velike vaznosti te se moze koristiti tokom svih godisnjih dobi.
Mozemo reci da je ovaj miks kombinacija ribljeg i mlijecnog proteina sa dodatkom posebno odabrane pticije hrane, zacina i ekstrakata zacina.
U njemu je zastupljeno vrhunsko LT Tuna riblje brasno, LT-94 riblje brasno, Hidrolizirani protein Tune, ekstrakt Tune, enzimski tretirano riblje brasno i par tajnih dodataka.
Pored svega navedenog nutritivnu vrijednost smo jos pojacali sa bogatim mlijecnim proteinima, odnosno nasim Protein Mix-om te sve upotpunili posebno odabranom pticijom hranom koja se odlicno uklapa u ovaj miks.
Struktura miksa je takva da odlicno kupi i nosi sve tekuce dodatke dok u vodi radi savrseno otpustanje istih.
Ova stavka je mnogo vazna kad je u pitanju trenutacna atrakcija i vazni ribolovi poput natjecanja.
Specifican paket sto cini ovaj miks unikatnim je da ga uspjesno mozete koristiti na kratkim i duzim kampanjama bez bojazni da ce ribama postati nezanimljiv.
Spicy Tuna miks mozete izraditi bez ikakvih dodataka aroma jer je izuzetno snazan i atraktivan sam od sebe, a ukoliko pak zelite koristite neke arome nasa preporuka bi bila riblje, mesne ili vocne arome.
Ukoliko tragate za mamcem koji je kompletan i bogat izvor hrane, onda je to Spicy Tuna!

Masterbih-Spicy-Tuna-Base-Mix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker