Vanilla

Masterbih boile Vanilla (Vanilija).
Poznato je kako su sarani veliki sladokusci te obozavaju slatkaste mamce i prijatne arome.
Vanilija definitivno spada u jednu od njih, ali nasa je potpuno drugacija od ostalih!?
Kao i djeca, mladje jedinke sarana vole jako slatke mamce, ali oni iskusniji i stariji rijetko kad pozele bas takav mamac, desi se da ih pokupe, ali veliki sarani vrlo dobro iskusaju mamac prije i nego ga probaju.
Krupna i iskusna riba ne zeli nesto ne balansirano, mada ima i takvih, ali jako malo, za one top sarane sve mora da bude u bocu slozeno kako bi dalo dobre rezultate tokom pecanja.
Prednost ovog mamca je sto ga rijetko uzimaju sitni sarani, a to je dobro tajno oruzije za svakog ribolovca i vode gdje ima dosta sitne ribe koja vas ometa u iscekivanju borbe sa kapitalcem.
Nasa formula za vaniliju je nesto sasvim posebno i moze se reci jedna medju top mamacima iz palete Masterbih jer smo joj udahnuli novi zivot sa starom dobrom aromom.
Ukusni i mirisljavi biskviti, jajcani biskviti, sjemenke i mnogi drugi saranu privlacni sastojci cine ovaj miks nevjerovatnim, a ono pravo tek slijedi u omotacu boile.
Unutrasnjost je blago aromatizovana sa vanilijom, a omotac nesto vise u kombinaciji sa aminokiselinskim dodatcima kojim su boile spricane nakoh kuhanja.
Dodatak blage kiselkaste i osvjezavajuce arome natjerace sve krupne sarane da probaju ove carobne kuglice te ih preporucujemo posebno pocetnicima koji zele da sto prije upecaju krupnu ribu.

masterbih-vanilla-boilies
Ocjene testera 0-5:
Dugorocna kampanja: 5
Kratkorocna kampanja: 4
Proljece: 5
Ljeto: 5
Jesen: 4
Zima: 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker