Masterbih Premium River

masterbih-premium-river-pack

Masterbih Premium River je prva boila ciljano namjenjena lovu sarana na divljim vodama.
Sa ovom izuzetno kvalitetnom boilom mozete loviti i na jezerima, kanalima itd.. gdje je riba izuzetno oprezna i izbirljiva kao sto je slucaj na rijekama tj. divljim vodama.
Kad nijedna druga ne radi, Premium River mora dati rezultate ukoliko se ispravno koristi.
Kao i svaka od nasih boila, tako i premium river ima vrhunske sastojke, pravilno izbalansirane i posebno tretirane.
Dugorocna testiranja sa dobrim rezultatima i razne kombinacije kako bi se dobila rijecna boila kostala su nas mnogo novca i vremena, ali danas imamo adut za sve uslove i vode.
Ova boila se moze slobodno svrstati u sami vrh mamaca za sarana kako na rijekama, tako i na jezerima.
Sem toga sto je lovna, boila je bogata vitaminima i mineralima koji ribi obezbjedjuju zdrav i dug zivot kako bi lakse podnijela stalni pritisak i stres koji joj prirede ribolovci kad se radi o komercijalnim jezerima.
Boila je na mesnoj bazi sa finim ribljim brasnima, predigested brasnima, a pored njih su tu i brasna rijecnog raka, jetreno brasno, mala doza GLM-a, super red-a, robin red-a i omotac od betaina, slobodnih aminokiselina i enzima..
Takodje sadrzi nase tajne sastojke koji joj dizu atraktivnost na jedan zavidan nivo!
Vrhunska boila koja je lako probavljiva i upotrebljiva u svim uslovima i svim vodama.
Ako pricamo o boilama za rijeku i teske vode, kad riba navodno ne radi ili je oprezna, onda je to Masterbih Premium River bez konkurencije!

 

Ostojic Boris:
Sve sto bi rekao za ovu boilu bilo bi malo, pa iz tog razloga predlazem da je probate i uvjerite se.
Godinama sam usavrsavao ovaj recept i napokon dobio ono o cemu sam sanjao!
Jednostavno TOP mamac za sarana tokom ljeta i jeseni.


Ocjene testera 0-5:
Dugorocna kampanja: 5
Kratkorocna kampanja: 5
Proljece: 4
Ljeto: 5
Jesen: 5
Zima: 3

Pogledajte i Pop-Ups plivajucu boilu Premium River

6 Responses to Masterbih Premium River

 1. Semi says:

  Jedna od najboljih boila koje sam probao u svojoj karijeri, a iza sebe imam pozamasan staz od 15 godina aktivnog saranskog ribolova. Svaka cast.

 2. Djeka says:

  Ubice.
  Mamac rastura svako pecanje nije bitno kad i dje.

 3. Denis says:

  Jedna od najboljih boila koje sam probao do sad!
  Nema vode na kojoj ne radi.

 4. Zlatko says:

  Lovio sa drugom na ove boile! Odlicne su! Bez hranjenja uzima a kad nabacas malo ide jos bolje.

 5. Ramke says:

  Jedna od mojih omiljenih boila. Nema mjesta gdje nisam razvalio.. Bistrooo

 6. Alija says:

  Lovio sam na ove boile 7 dana u avgustu 2011 godine i evo mog zapazanja:
  Kad sam prvi puta vidio ovu boilu i jednu smrvio rukama znao sam da se radi o dobrom mamcu jer u njoj ima svega i nije siromasna kao neke marke koje imaju samo miris, a nista drugo, tj. obicno tijesto!
  Ova riverica kako je mi nazvasmo odradila je posao kao nijedna do sad koje smo kupovali sirom svijeta.
  Tacnije mi smo iz Slovenije i putujemo svugdje po evropi loveci sarana pa smo htjeli da probamo i ovu nadaleko hvaljenu boilu koju nam je preporucio jedan ribolovac iz Hrvatske. Uzeli smo 3kg da bi probali, medju8tim prevarili smo se sto nismo uzeli 30kg jer bi ulova bilo mnogo vise.
  U startu smo napravili jedno hraniliste (nakrmili sa 1kg riverice) na losijem terenu i namjerno htjeli da isprobamo boilu, a svoje glavno hraniliste smo konstantno prihranjivali sa boilama poznatog proizvodjaca kojeg necu sad spominjati jer nije fer.
  Na nasem glavnom hranilistu se riba javljala redovno, a na hranilistu riverice povremeno i stalno su se povecavali grizevi.
  Pokusali smo da dodatnim hranjenjem sklonimo ribu sa hranilista gdje je riverica, ali nismo uspjeli, riba je bukvalno uzimala non-stop!
  Samo sto zabacimo stap ne prodje par sekundi imamo i griz.
  Pokusali smo da hranimo na river hranilistu nebili stvorili kontra efekat jer smo mislili da riba bjezi sa naseg hranilista sto ga konstantno prihranjujemo, ali desilo se nesto jos gore.
  Kad smo poceli sa blagim prihranjivanjem riba je jos vise pocela da uzima river boile i nase glavno hraniliste je ostalo pusto i bez poteza, a riba se samo javljala na river boilu.
  Kasnije smo zabacili dva stapa na nase glavno hraniliste, ali sa river boilama, riba je domah uzela mamce, to isto smo ponovili par puta uz zabacena jos dva stapa sa renomiranom firmom kojom smo i pripremali i fino lovili dok nismo upotrijebili river boilu.
  Ova boila je zaista vrhunska i molim vas da nastavite sa razvojem jer cete uskoro pregaziti sve poznate proizvodjace koji nam prodaju lose mamce pod brendiranom etiketom.
  Iskreno, u samom pocetku sam bio kriticar Masterbih proizvoda jer sam mislio da je to jedan od standardnih koji se pojavljuju i pokusavaju probiti na trziste, ali sidam kapu i primite moje izvinjenje jer sam pogrijesio.
  Svaka vam cast na proizvodima i samo tako nastavite dalje.
  Veliki pozdrav iz Slo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *