Green Monster GLM

Ovaj mamac je izradjen od Green Monster miksa kojim dominiraju ekstrakti skoljki i ljuskara uz dodatak specificnih tekucih atraktora.
Boila je prvenstveno bila namijenjena za teske vode i ribolovce koji zele nesto vise od svog ribolova, ali je kasnije pobrala simpatije i rekreativaca kojima je cilj uloviti velike kapitalne ribe.

Ova boila je izradjena od izuzetno specificnog baznog miksa prepunog kvalitetnih komponenti bez dodataka aroma.
Pre-digested brasna, enzimska brasna, brasno raka, skoljki, ekstrakti skoljki, morske i rijecne alge itd. od kojih se posebno istice alga Spirulina.
Sve navedeno garantuje izuzetno lovnu kombinaciju bez ikakve dodatne hemije, ali..
Kao sto Masterbih kompanija uvijek ide korak dalje, tako smo otisli i sa ovim mamcem koji je nastao spojem dvaju opasnih kombinacija, a to su GLM ekstrakt & Green Monster Mix.
Neodoljivi GLM ekstrakt skoljke, odnosno Green Lipped Mussel je pored drugih praskastih ekstrakata skoljki ionako prisutan u Green Monster miksu, ali smo ga u ovom mamcu jos nadopunili u specificnoj tekucoj formi.
Ovaj unikatni (i izuzetno skup) tekuci ekstrakt je mnogo ubrzao mamac i ucinio ga brutalno atraktivnim jer mamcu daje jak prirodni miris po skoljkama, prepun je aminokiselinama te ima fantasticnu moc curenja iz boile.
Tako Green Monster GLM mamac nije imao potrebu za dodatnom upotrebom arome kao atraktora jer je boila prirodno sama od sebe ubitacna po pitanju atraktivnosti.
Prirodni miris skoljki, algi i drugih plodova mora uz bogat nutritivni signal prepun esencijalnih aminokiselina su stvari koje garantuju kapitalne ulove.
Veliki Sarani prosto ne mogu odoljeti ovom mamcu, a kad ga osjete na hranilistu – nece se smiriti dok ih sve ne pociste.
Masterbih GM GLM boila je odlican izbor za teske divlje vode, ali i komercijale gdje su ribe postale probirljive ili jednostavno ribolovac zeli loviti na sigurno po pitanju mamca.
Vec dugi niz godina ova boila lovi kapitalne ribe pa je po tome i dobila svoj naziv “Zeleno Cudoviste”.
Ako je budete koristili, budite spremni i na cudovista od riba!GM GLM BoiliesOcjene testera 0-5:
Dugorocna kampanja: 5
Kratkorocna kampanja: 5
Proljece: 5
Ljeto: 5
Jesen: 5
Zima: 3

2 Responses to Green Monster GLM

  1. Boris says:

    Super mi se pokazala, na komerc. vodama uvijek bih dobivao ribu čak i kad taj dan nikome nije išlo ja bih uspio barem 2 šarana dobit.
    Jednom prilikom burazer i ja smo lovili, ja samo na GLM a on neke druge boile drugih proizvođaća, završilo je 8:1 za mene …ludilo kako je boila radila!

  2. PurgerTT says:

    Mamac koji mi se odmah na prvu svidjeo i pokazao izuzetno lovnim tokom citave godine.
    Skidam kapu na sastavu kojem se cude i naj iskusniji natjecatelji kad prime boilu u ruke i vele da je to garantirano natjecateljski mamac od minimalno 25-30 eur po kilogramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker