Corn Special

Masterbih boile Corn special (Kukuruz).
Kukuruz je godinama nezamjenljiv mamac u saranskom ribolovu, ali ga lukavi sarani vrlo brzo prokuze i izbjegavaju.
Prostije receno svaka riba (pogotovo one krupnije) koja je jednom imala ruzno iskustvo sa kukuruzom maksimalno ga izbjegava, ali..
Dilema se stvara jer saran ne moze odoljeti slasnom kukuruzu pa se uspjesno love dugi niz godina, medjutim krupne jedinke vrlo dobro znaju sta je dobro za njihov stomak.
Nasa jezera su pretrpana kukuruzom i to je za krupne sarane vec otrcana fora koju lako uvide, ali kad im ponudite nesto sto ima sve kao i kukuruz plus jos dodatne minerale koji kukuruz izgubi prilikom kuhanja, konzerviranja, stajanja itd.. onda se cijela slika mijenja.
Dajemo mu nesto vrlo dobro i poznato, ali u drugacijem pakovanju (Riba nema toliko razvijen mozak kao covjek pa da razmislja i polemise), njegova pohlepa i instinkt za hranjenjem ga vrlo lako prevari i navuce na tanak led, odnosno na nasu ledenu udicu!
Ova boila je odlicna za jezera gdje se pretezno lovi sa kukuruzom, ali niko ne uspijeva da upeca kapitalnu ribu.
Saran putem svojih receptora nepogresivo iz nase boile osjeti vitamine, minerale i sve ostale tvari koje su mu prijeko potrebne za zdrav zivot pa ih jede bez razmisljanja.
Budite lukaviji od ribe i ponudite im Corn special, a rezultati ce vas oduseviti..

Ocjene testera 0-5:
Dugorocna kampanja: 5
Kratkorocna kampanja: 5
Proljece: 5
Ljeto: 5
Jesen: 4
Zima: 4

One Response to Corn Special

  1. Sanel says:

    Koristio sam ove boile i mogu vam reci da su odlicne. Lovio sam na dva jezera i rijeci bosni, a rezultati su bili vise nego zadovoljavajuci. Izuzetno jeftine i odlicne boile za jezera i rijeke, toplo preporucujem svakome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker