PRO-Master Method Pellets S-Activ

Method feeder peleti Activ

S-Activ Method Pellets su izuzetno brze i aktivne mikro pelete kreirane za method feeder tehniku precnika 2mm.

Masterbih S-Activ mikro peleti namijenjeni su za ribolov feeder/ method tehnikom ili kao dodatak primami, ali su takodje izuzetno efektivne pri upotrebi u PVA stikovima za Saranski ribolov zbog svoje brze aktivnosti.
Izvrsne su i za samostalno prihranjivanje u Match ili Stek ribolovu bez ikakvih drugih dodataka.
Upotreba S-Activ Method peleta je raznovrsna, a njihova univerzalna primjena (i prednost) je ekstremna brzina i aktivnost koja je postignuta izbjegavanjem animalnih sastojaka.
Veoma mala kolicina masti/ulja omogucuje da su veoma probavljive i brze tijekom cijele godine pa cak i tokom zime.
Ove pelete su aktivne za svega 2-3. minute od dodira sa vodom i preporucljivo ih je suhe plasirati na poziciju.
Tj. mozete ih suhe dodavati u hranilice sa drugim peletima ili hranama, puniti pva stikove, prackati na spot, kombinovati sa partiklom itd.
Masterbih S-Activ mikro pelete brzo djeluje, privlace i zadrzavaju ribu na rijekama, jezerima i kanalima tijekom cijele godine.

Tip 1.:
Odlicna kombinacija je da u sredinu kalupa stavite malu kolicinu ribljih Fish Complex peleta, zatim dodate S-Activ pelete, a onda sve opet pospete navlazenim (ljepljivim) Fish Complex peletima i u sve utisnete hranilicu = TOP.
Mozete za dodatnu atrakciju na suhe pelete kapnuti i koju kap Masterbih Spod Booster-a.
Ovaj sistem je ekstremno ucinkovit na natjecanjima – takmicenjima jer iskoristavate brzinu i rasprstavanje S-Activ peleta uz Fish Complex koji sadrze i teze masne komponente.
Druga varijanta je da jednostavno prije punjenja ili stiskanja na hranilicu dodate manju kolicinu S-Activ peleta u hranu ili pelete pa tek onda stisnete hranilicu.
Tip 2.:
Ukoliko ih koristite u klasicnom saranskom ribolovu, napunite male pva stapice suhim peletima kako bi na dnu dobili trenutacnu eksploziju oko mamca.
Ako je voda dublja, hladnija ili jednostavno zelite ribu spustiti na dno do mamca, dodajte i par kapi PRO-Master Spod Liquid Booster-a u PVA preko S-Activ peleta.

Sastav:
Sirovi proteini: 32%
Masti: 3,7%

S-Activ pelete ne sadrze nikakve animalne sastojke vec su izradjene provjerenom kombinacijom biljnih sastojaka.
Prilikom izrade smo koristili vise vrsta mikronizovanih zitarica i sjemenki, a pojedine su u krupnijim granulatima tretirani termicki (parom) pa su naknadno prosuseni i samljeveni na vise sitnijih granulata.
Neke sastojke smo samo zagrijavali tijekom ekstrudiranja pa ih naknadno mljeli da dobijemo lakse komponente i veliku aktivnost peleta bez mnogo masti.
Miks sadrzi i Tigernut meal, Biljne hidrolizate, CSL extract, Roasted & Crushed Hemp meal, Protein Mix, Hydrolyzed yeast (Pro-Biotic), Izolat Soje, a dodata je i jako mala doza Hemp i Corn Oil.
Kompletna smjesa sadrzi i nas tekuci Masterbih S-Amino Regular kako bi sve obogatili esencijalnim aminokiselinama, a slag na tortu je Masterbih praskasti Betain.

Promjer: Ø 2mm
Pakiranje: 1kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker