Shad Skeletor

Masterbih shad Skeletor je varalica nove generacije koja ima jedinstvenu i realnu vibraciju kao ni jedna druga te samim tim omogucava lov svih vrsta grabljivica poput Smudja, Stuke, Soma, Bass-a, Grgeca, Bucova, Mladice itd.

Prednost ove varalice je ta da ona moze proizvoditi i veoma agresivnu krupnu, ali i veoma sitnu vibraciju u zavisnosti od tehnike i mastovitosti ribolovca.
Mozemo slobodno reci da je ova varalica univerzalna, a po svom fenomenalnom radu pola vobler – pola silikonac.
Ovaj sed je izradjen od naj savremenijeg materijala koji nema izrazeni silikonski smrad-miris kojeg ribe itekako osjete.
Materijal koristen prilikom izrade ove varalice je balansirano plutajuci (plastisol) po naj visljim EU standardima, a upravo on omogucuje i unikatnu vibraciju, kristalno bistre boje varalica itd.
Skeletor varalica je konstruisana tako da njena hidro dinamicka linija bude u potpunosti izbalansirana jer upravo ovaj posebni oblik varalice u kombinaciji sa naj boljim materijalom u kompletu tvori Masterbih shad Skeletor.
Model je konstruisan da pokrije sve terene, tj. da se moze koristiti i na potpuno mirnim vodama poput jezera, kanala ali i u tekucoj vodi (rijeke).
Shad Skeletor moze raditi na teskim, ali i na naj laksim jig glavama sto ribolovcu otvara i nove mogucnosti prezentacije.
Jos jedna od prednosti je da u svom tijelu posjeduje dzep u koji se moze sakriti udica te tako izbjeci kacenja o razne prepreke.
Sa ovim modelom mozete loviti i na naj zahtjevnijim terenima jer vasa varalica nece zapeti za stijenu, kamen, panj, granje itd.
Vrh udice se postavi u tijelo i tako sistem postaje nezakaciv, a prilikom kontre udica izlece i kaci ribu bez ikakvih problema.
Uopsteno, ovaj kompletan pametni dizajn sa posebno istaknutim linijama i rebrima na modelu ove varalice ce vas na prvi pogled pomalo zacuditi, ali sve to nije slucajno jer smo dugo vremena testirali razne prototipe izradjene od istog materijala.
Danas, nakon nesto vise od 5. godina rada na usavrsavanju i poboljsanju Skeletora, mozemo reci da je model 2016 prosto savrsen.

Masterbih-Shad-Skeletor

Dekori:
– Chartreuse
– Ghost Silver Pearl
– Ghost GS Pearl

Specifikacije:
Duzina: 12,5cm
Tezina: 11gr
Tip: Plivajuci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker