Special Groundbait Glue

Fini snjezno bijeli prasak-puder neutralnog mirisa i okusa koji se koristi za ojacavanje i zilavost praskaste primame, method miksa, stick miksa, izradu saranskih kompresa, izradu paste itd.
Ovaj dodatak takodje pojacava okus i poboljsava konzistenciju vase primame, paste itd.
Nacin upotrebe:
Pomijesajte Special Groundbait Glue sa vasom primamom na suho, a zatim sve nakvasite i formirajte kugle, lijepite na method hranilice, izradite sitck miks, saranske komprese, pastu itd.
Ostavite ovako formiranu primamu da odstoji svega par minuta kako bi se komponente povezale i bile spremne za upotrebu.
Ovako spremljena primama moze biti postojanija i izdrzljivija do 12 puta kada je istu potrebno plasirati na velike daljine, ojacati i produziti vijek kuglama u tekucoj vodi itd.
Doziranje:
Kolicina i doziranje Special Groundbait Glue ovisi o tome koliko vam treba cvrsta/postojana primama, a neka pocetna mjera je 1-2 supene kasike na 500g primame.

masterbih-special-groundbait-glue

2 Responses to Special Groundbait Glue

  1. Aca says:

    Odlicna stvar koju uspesno koristim vec godinu dana kako u slobodnom ribolovu tako i na takmicenjima jer mi lepak za crve nikad nije mogao napraviti ovo sto Special Groundbait Glue odradi sa primamom.
    Toplo preporucujem svakom!

  2. Pozderovic says:

    Odlicno mi se pokazalo za Dunava i Save kad primamljujem pa mi treba lepa i cvrsta masa da je ne rasturi sitna bela i vodena struja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker